Przemek Przybulewski Posted March 31, 2022 Author Share Posted March 31, 2022 I do 1:35 Osłony reflektorów i peryskopów do Sharmana: . Klamry do narzędzi dłuższe i krótsze: . I trochę na dioramki Chleb w kilku wariantach: . . . Ciasto, ser, dzbanki: . . Kosze: . I różne kiełbasy: . . 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Przemek Przybulewski Posted April 9, 2022 Author Share Posted April 9, 2022 Kolejne rzeczy: Trójząb: Pepesza: Megafony małe/duże: Naboje pełnopłaszczowe 7,62x39mm i łuski do tego Hełmy niemieckie i brytyjskie: Nowe 4 typy psów: Beczki niemieckie 200 litrów: Skrzynki narzędziowe metalowe 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Przemek Przybulewski Posted May 13, 2022 Author Share Posted May 13, 2022 Kilkanaście nowych typów amunicji. 9 do rosyjskich/radzieckich/sowieckich haubic 152mm Każdy tym to 3 puste ładunki, 3 pełne, 3 pociski z zapalnikami i 3 bez zapalników . . . . . . . . I następny rodzaj to niemieckie 128mm. 3 typy po 3 puste łuski, 3 pełne łuski i 4 pociski. Oraz jeden typ mieszany - 3 puste łuski i 8 pocisków . . . 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Przemek Przybulewski Posted May 18, 2022 Author Share Posted May 18, 2022 A i w końcu skończyłem bariery - są 3 typy. - barieroporęcz na mosty i inne wiadukty (dwa słupki, dwa mocowania bariery, dwie poręcze i bariera) - bariera na twarde powierzchnie (dwa słupki z podstawą, dwa mocowania bariery i bariera) - bariera na miękkie powierzchnie (dwa słupki do wkopania, dwa mocowania bariery i bariera) Bariera ma zwężenie żeby wsunąć jedną w drugą - cześć robocza odpowiednik 2metrów. Mocowania bariery do słupków mają zaznaczone miejsca przyklejania Słupki do wkopania mają zaznaczone miejsce do którego momentu wkopać lub obciąć. 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
KrzychuP Posted May 27, 2022 Share Posted May 27, 2022 Po ile klamry/zapinki i osłony do Shermana. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Przemek Przybulewski Posted May 27, 2022 Author Share Posted May 27, 2022 Osłony peryskopów 8zł (4+1 sztuk) Osłony reflektorów 16zł (komplet 9szt) Klamry po 6zł (10 sztuk) Link to comment Share on other sites More sharing options...
robertmodelarz Posted May 27, 2022 Share Posted May 27, 2022 2 godziny temu, KrzychuP napisał: Po ile klamry/zapinki i osłony do Shermana. Mam osłony peryskopów i świateł. Jakość druku3D bije na głowę elementy fototrawione. Wziąłem towaru na sześć Shermanów!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Przemek Przybulewski Posted June 1, 2022 Author Share Posted June 1, 2022 W dniu 27.05.2022 o 21:43, robertmodelarz napisał: Mam osłony peryskopów i świateł. Jakość druku3D bije na głowę elementy fototrawione. Wziąłem towaru na sześć Shermanów!!!! Dzięki. Doszło kilka rzeczy: . . . . . I amunicja 120mm do L30 używanej w Challengerze2 Od Sabotów, przez dymne, ćwiczebne i kończąc na przeciwpancernym HESH. Do tego dedykowane ładunki miotające . . . . . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Przemek Przybulewski Posted June 6, 2022 Author Share Posted June 6, 2022 Dorobiłem anteny US proste: Lekko wygiete: I mocniej wygiete: A także IDF: Pisuar, sedes podwieszany: . Drabina aluminiowa 3 i 7 szczebli: . Pufa: i statua/pomnik 30/40/50mm 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bulik58 Posted June 7, 2022 Share Posted June 7, 2022 A także IDF: Beda tez wygiete lekko i mocno? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seb Posted June 7, 2022 Share Posted June 7, 2022 Za złożone błotniki do Tygrysa daje Nobla Link to comment Share on other sites More sharing options...
Przemek Przybulewski Posted June 7, 2022 Author Share Posted June 7, 2022 59 minut temu, bulik58 napisał: A także IDF: Beda tez wygiete lekko i mocno? Ale są: . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Przemek Przybulewski Posted June 7, 2022 Author Share Posted June 7, 2022 A i jeszcze takie ruskie „tentegesy” - jak ktoś robi modele z wnętrzem. Wtyczki, gniazda albo komplety 2RM . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Przemek Przybulewski Posted June 7, 2022 Author Share Posted June 7, 2022 41 minut temu, Seb napisał: Za złożone błotniki do Tygrysa daje Nobla Uważaj czego sobie życzysz - Nobel to teraz 10 milionów koron szwedzkich 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
_OldMan_ Posted June 7, 2022 Share Posted June 7, 2022 13 minut temu, Przemek Przybulewski napisał: Uważaj czego sobie życzysz - Nobel to teraz 10 milionów koron szwedzkich Ty wydrukujesz błotniki, a Seb wydrukuje korony. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bulik58 Posted June 7, 2022 Share Posted June 7, 2022 Godzinę temu, Seb napisał: Za złożone błotniki do Tygrysa daje Nobla 28 minut temu, Przemek Przybulewski napisał: Uważaj czego sobie życzysz - Nobel to teraz 10 milionów koron szwedzkich Zaczyna ciekawie wygladac , przyjmuje zaklady ..... mozna obstawiac. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Przemek Przybulewski Posted June 10, 2022 Author Share Posted June 10, 2022 Ostatnie wypociny - taki jeden na forum chciał - anteny do Centuriona, fajnie bo nawet śruba z motylkiem wyszła: 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bulik58 Posted June 11, 2022 Share Posted June 11, 2022 W dniu 7.06.2022 o 20:07, Przemek Przybulewski napisał: Ale są: Przesylka doszla , jakosc jak zwykle 1klasa , godne polecenia kazdemu kto buduje US, IDF pojazdy. Dzieki Link to comment Share on other sites More sharing options...
Przemek Przybulewski Posted June 11, 2022 Author Share Posted June 11, 2022 35 minut temu, bulik58 napisał: Przesylka doszla , jakosc jak zwykle 1klasa , godne polecenia kazdemu kto buduje US, IDF pojazdy. Dzieki Dziękuję również i polecam się na przyszłość Link to comment Share on other sites More sharing options...
StarBourne Posted June 11, 2022 Share Posted June 11, 2022 Ja również polecam kolegę, wiele jego wydruków ocaliło moje projekty. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mikemc Posted June 11, 2022 Share Posted June 11, 2022 (edited) Ja również rekomenduję. Ostatnio wydrukował mi kilka "drobnych" rzeczy. Świetna jakość wydruku. Edited June 11, 2022 by mikemc Link to comment Share on other sites More sharing options...
Przemek Przybulewski Posted June 11, 2022 Author Share Posted June 11, 2022 Godzinę temu, StarBourne napisał: Ja również polecam kolegę, wiele jego wydruków ocaliło moje projekty. Dziekuję bardzo - ale czekamy na fotki 23 minuty temu, mikemc napisał: Ja również rekomenduję. Ostatnio wydrukował mi kilka "drobnych" rzeczy. Świetna jakość wydruku. Dzięki - i tak samo, czekamy na jakieś pikantne zdjęcia 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
halset Posted June 11, 2022 Share Posted June 11, 2022 Też odebrałem dzisiaj paczkę z gadżetami - świetna jakość wydruku! Również śmiało mogę polecić Link to comment Share on other sites More sharing options...
Przemek Przybulewski Posted June 11, 2022 Author Share Posted June 11, 2022 Godzinę temu, halset napisał: Też odebrałem dzisiaj paczkę z gadżetami - świetna jakość wydruku! Również śmiało mogę polecić Dzięki. Polecam sie na przyszłość Link to comment Share on other sites More sharing options...
Super Moderator Greif Posted June 11, 2022 Super Moderator Share Posted June 11, 2022 No to ja też- polecam!!!! , szybko sprawnie- jakość/cena rewelacja, jeszcze nie raz będę zamawiał. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts