Przemek Przybulewski Posted January 24, 2022 Author Share Posted January 24, 2022 No i byłbym zapomniał - kanistry US: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mirek66 Posted January 26, 2022 Share Posted January 26, 2022 Przemku nie jestem w temacie tobołki współczesne i drugo wojenne do pancerki posiadasz w swojej ofercie ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bulik58 Posted January 26, 2022 Share Posted January 26, 2022 (edited) 14 minut temu, Mirek66 napisał: Przemku nie jestem w temacie tobołki współczesne i drugo wojenne do pancerki posiadasz w swojej ofercie ? Przylaczam sie do tego pytania. mysle o jakis plandech , workach skrzynki na amunicje zamkniete otwarte itp. Edited January 26, 2022 by bulik58 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Przemek Przybulewski Posted January 26, 2022 Author Share Posted January 26, 2022 Tylko takie cos: 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bulik58 Posted January 26, 2022 Share Posted January 26, 2022 56 minut temu, Przemek Przybulewski napisał: Tylko takie cos: Skrzynek jak te wiszace nie posiadasz? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Przemek Przybulewski Posted January 26, 2022 Author Share Posted January 26, 2022 Takich nie. Podobne: Link to comment Share on other sites More sharing options...
bulik58 Posted January 26, 2022 Share Posted January 26, 2022 Ok, zglosze sie na gieldzie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Przemek Przybulewski Posted January 26, 2022 Author Share Posted January 26, 2022 2 minuty temu, bulik58 napisał: Ok, zglosze sie na gieldzie To zapraszam w marcu - w lutym mnie nie będzie Link to comment Share on other sites More sharing options...
M.A.V. Posted January 26, 2022 Share Posted January 26, 2022 2 godziny temu, Przemek Przybulewski napisał: To zapraszam w marcu - w lutym mnie nie będzie sorry za "prywatę" ale mam pytanie - już definitywnie porzuciłeś klejenie? Jeśli tak to szkoda bo super modele wychodziły spod Twojej ręki a pytam w kontekście Topola bo Trumpek zapowiedział - a coś kojarzę iż kiedyś wspominałeś że chętnie byś zrobił chociaż może to chodziło o Iskandera Link to comment Share on other sites More sharing options...
Przemek Przybulewski Posted January 26, 2022 Author Share Posted January 26, 2022 2 minuty temu, M.A.V. napisał: sorry za "prywatę" ale mam pytanie - już definitywnie porzuciłeś klejenie? Jeśli tak to szkoda bo super modele wychodziły spod Twojej ręki a pytam w kontekście Topola bo Trumpek zapowiedział - a coś kojarzę iż kiedyś wspominałeś że chętnie byś zrobił chociaż może to chodziło o Iskandera Spoko - nie ma problemu - to żadna prywata. Kleję jak mogę, czasu mało na wszystko, doba za krótka, ale coś tam staram się dłubać. Problem w tym, że wolno idzie, więc nie ma co za bardzo pokazywać na forum. Pewnie będzie tak, że wrzucę coś do galerii. Ale nie ukrywam, że drukowanie jest dosyć absorbujące... Iskandera mam, ale tak, chodziło bardziej o Topola w 1:35. Mam też go ze Zviezdy w 1:72 ale moja ulubiona skala to 1:35. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
socjo1 Posted January 26, 2022 Share Posted January 26, 2022 A czy może jakieś laptopy otwarte ma Pan Szanowny na składzie ;-)? Gdyby były np. aluminiowe skrzynie "kejsy", plastikowe walizki (na optykę i rzeczy delikatne), skrzynki narzędziowe albo plecaki trekkingowe i torby cargo, (tzw. trekkingowe"), ooo to szarpałbym jak reksio szynkę Ale i tak gorąco polecam ofertę, wykonawstwo i usługi Przemka! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Przemek Przybulewski Posted January 26, 2022 Author Share Posted January 26, 2022 Tylko takie: Link to comment Share on other sites More sharing options...
bulik58 Posted January 26, 2022 Share Posted January 26, 2022 3 godziny temu, Przemek Przybulewski napisał: To zapraszam w marcu - w lutym mnie nie będzie Ok , dzieki Link to comment Share on other sites More sharing options...
kret69 Posted January 28, 2022 Share Posted January 28, 2022 W dniu 26.01.2022 o 12:19, socjo1 napisał: Gdyby były np. aluminiowe skrzynie "kejsy", plastikowe walizki (na optykę i rzeczy delikatne), ! T-model robi zestaw takich. Przemku, a także 1/72 będziesz robił jakieś rzeczy medyczne? Defibrylator Zolla i Lifepak, pompy infuzyjne, zestawy tlenowe albo ssaki? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Przemek Przybulewski Posted January 29, 2022 Author Share Posted January 29, 2022 19 godzin temu, kret69 napisał: T-model robi zestaw takich. Przemku, a także 1/72 będziesz robił jakieś rzeczy medyczne? Defibrylator Zolla i Lifepak, pompy infuzyjne, zestawy tlenowe albo ssaki? Nawet o thm nie myslałem. na razie dłubie jakies graty kuchenne z 2WŚ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Przemek Przybulewski Posted February 28, 2022 Author Share Posted February 28, 2022 Udało się skończyć parę rzeczy w weekend i testowo wydrukować - coś tam pewnie jeszcze się zmieni ale na razie pokazuję kilka nowości: Balie ocynkowane - 3 kształty w dwóch wersjach: Garnki 5l, 10l, 15l, 25l i 40 litrów - kilka różnych kształtów i mocowań rączek i różne pokrywki: Patelnie - 3 różne typy i 3 rózne wielkości: Włączniki i gniazdka retro (średnica około 2,5mm) - po 3 różne rodzaje: Wywietrzniki - 8 różnych typów: Rury/króćce z kołnierzem i bezkołnierzowe: Powyżej przykładowe rury - cały asortyment obejmuje rury o średnicach 50, 75, 100, 150, 200, 250, 300, 350, 400, 450 i 500mm i długościach 1m, 1,5m i 2m (czyli 2 typy x 11 średnic x 3 długości -> 66 rur) 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
M.A.V. Posted February 28, 2022 Share Posted February 28, 2022 21 minut temu, Przemek Przybulewski napisał: Udało się skończyć parę rzeczy w weekend i testowo wydrukować - coś tam pewnie jeszcze się zmieni ale na razie pokazuję kilka nowości Przemek - podrzucam temat w związku z "obecną sytuacją" : może warto zrobić Javeliny i Stingery? 1/35 oraz 1/48 myślę że będzie spory popyt Link to comment Share on other sites More sharing options...
R_Mazzi Posted March 5, 2022 Share Posted March 5, 2022 Paczuszka doszła. Jestem na tak. Na pewno nie było to pierwsze i ostatnie zamówienie. Polecam! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Przemek Przybulewski Posted March 5, 2022 Author Share Posted March 5, 2022 W dniu 28.02.2022 o 20:25, M.A.V. napisał: Przemek - podrzucam temat w związku z "obecną sytuacją" : może warto zrobić Javeliny i Stingery? 1/35 oraz 1/48 myślę że będzie spory popyt Dzięki za podpowiedz - jest to jakaś koncepcja. tylko czasu brak na wszystko Link to comment Share on other sites More sharing options...
Przemek Przybulewski Posted March 5, 2022 Author Share Posted March 5, 2022 25 minut temu, R_Mazzi napisał: Paczuszka doszła. Jestem na tak. Na pewno nie było to pierwsze i ostatnie zamówienie. Polecam! Dzięki i zapraszam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gregory Posted March 10, 2022 Share Posted March 10, 2022 Paczka dotarła. Wszystko ekspresem! Dzięki i do następnego razu. Pozdrawiam Grzesiek Link to comment Share on other sites More sharing options...
Przemek Przybulewski Posted March 10, 2022 Author Share Posted March 10, 2022 13 minut temu, Gregory napisał: Paczka dotarła. Wszystko ekspresem! Dzięki i do następnego razu. Pozdrawiam Grzesiek Dzięki. I zapraszam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Przemek Przybulewski Posted March 16, 2022 Author Share Posted March 16, 2022 Doszło kilka rzeczy. Skrzynie pelican w kilka wariantach, na razie małe, będą chętni - będą większe. Wersje otwarte/zamknięte, podniesiona/opuszczona rączka Te są w zestawie 4 - ta sama walizka rozmiar 40/50/60 i 70cm Deskorolka i spraye w kilku wariantach Kratki burzowe - 6 typów: I słupki betonowe - proste i zakrzywione - figurka 1:35 dla skali. Zakrzywione mają 3m (85,7mm w 1:35), proste 2,6m (74,3mm w 1:35) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Przemek Przybulewski Posted March 16, 2022 Author Share Posted March 16, 2022 A zapomniałbym - jeszcze to Gaśnice - stary typ I skrzynki do hydrantów lub zasów typu WODA i GAZ: 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Przemek Przybulewski Posted March 31, 2022 Author Share Posted March 31, 2022 Kolejne dodatki - tym razem trochę do 1:25 Koła 920mm - nowe i bezobręczowe: . Głowica osprzętu: Śruby motylkowe M10, M12, M16, M20 w standardach DIN314 i DIN315: . . . . . . . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts