Evildead Napisano 31 Marca 2022 Share Napisano 31 Marca 2022 (edytowane) Scratch building pełną gębą , masz rzut z góry może się przyda Edytowane 31 Marca 2022 przez Evildead Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MayonesEXG7 Napisano 31 Marca 2022 Autor Share Napisano 31 Marca 2022 Godzinę temu, Evildead napisał: Scratch building pełną gębą Dawaj właz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Evildead Napisano 31 Marca 2022 Share Napisano 31 Marca 2022 Teraz, MayonesEXG7 napisał: Dawaj właz Strugaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MayonesEXG7 Napisano 31 Marca 2022 Autor Share Napisano 31 Marca 2022 24 minuty temu, Evildead napisał: Strugaj Cziping siadło? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Evildead Napisano 31 Marca 2022 Share Napisano 31 Marca 2022 1 minutę temu, MayonesEXG7 napisał: Cziping siadło? Supcio jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MayonesEXG7 Napisano 31 Marca 2022 Autor Share Napisano 31 Marca 2022 7 minut temu, Evildead napisał: Supcio jest Pytam,bo nic nie mówisz-najdelikatniej jak się uczyłem gąbką na modelu bezpośrednio.Te tracki,ale jakoś nowych plastikowych-nie mam-są i widać jak widać.Poszukam-włazu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MayonesEXG7 Napisano 31 Marca 2022 Autor Share Napisano 31 Marca 2022 3 godziny temu, Evildead napisał: Scratch building pełną gębą , masz rzut z góry może się przyda Znalazłem fart-nie musze strugać 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MayonesEXG7 Napisano 4 Kwietnia 2022 Autor Share Napisano 4 Kwietnia 2022 (edytowane) Lakier-wash braz i czarny-oleje zacierki.Poprawki smug pendzla bo widac za grubo. Pierwsze oleje na tanku hehe. Edytowane 4 Kwietnia 2022 przez MayonesEXG7 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
orzechu500 Napisano 4 Kwietnia 2022 Share Napisano 4 Kwietnia 2022 Powalcz z tymi olejami jeszcze bo smugi zbyt ewidentne 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MayonesEXG7 Napisano 4 Kwietnia 2022 Autor Share Napisano 4 Kwietnia 2022 (edytowane) 1 minutę temu, orzechu500 napisał: Powalcz z tymi olejami jeszcze bo smugi zbyt ewidentne Napisałem, jak powyżej, Niedawno skończyłem, a zacząłem po 21.00 na dziś wystarczy. Bez zgody, was specjalistów, nie zakańczam o tak byle jak. Edytowane 4 Kwietnia 2022 przez MayonesEXG7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MayonesEXG7 Napisano 5 Kwietnia 2022 Autor Share Napisano 5 Kwietnia 2022 (edytowane) Dla mnie,jest obecnie ok Może lekko wieża i przednia płyta pod ukosem, ale między wieżą a schurzenami, również przecierka. Edytowane 5 Kwietnia 2022 przez MayonesEXG7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patrykd Napisano 5 Kwietnia 2022 Share Napisano 5 Kwietnia 2022 Te smugi bardziej przypominają mi troszkę zmyte białe cammo. Jesteś pewien czy tak chcesz to zostawić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MayonesEXG7 Napisano 5 Kwietnia 2022 Autor Share Napisano 5 Kwietnia 2022 Pozbyłem się większych, ale zostały małe. Jak będzie czas poprawie,do tygodnia go skończę hehe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Evildead Napisano 5 Kwietnia 2022 Share Napisano 5 Kwietnia 2022 Sprężynek coś nie widać .Może być nawet teraz , duża różnica z tym co do niedawna było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MayonesEXG7 Napisano 5 Kwietnia 2022 Autor Share Napisano 5 Kwietnia 2022 (edytowane) Sprężyny tylne, na błotnikach,właz dowódcy i dwa przednie włazy i antena na koniec, figuranci do poprawki bo się podrapały hehe. Na spokojnie, jeszcze żółte smugi przetrę kadłub i wieża na płasko, co widać, jest lepiej olejami, jak wczoraj wieczorem. Więc na luzie, bez pośpiechu sobie na dniach, go dokończę. Edytowane 5 Kwietnia 2022 przez MayonesEXG7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
orzechu500 Napisano 5 Kwietnia 2022 Share Napisano 5 Kwietnia 2022 34 minutes ago, MayonesEXG7 said: Sprężyny tylne, na błotnikach,właz dowódcy i dwa przednie włazy i antena na koniec, figuranci do poprawki bo się podrapały hehe. Na spokojnie, jeszcze żółte smugi przetrę kadłub i wieża na płasko, co widać, jest lepiej olejami, jak wczoraj wieczorem. Więc na luzie, bez pośpiechu sobie na dniach, go dokończę. uważaj z tym na luzie, bo jak już nalożyłes jakies oleje, to one nie bedą dać się zmywać "easy" w nieskończoność, w koncu wszystko zasycha i nie ruszysz tego łatwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MayonesEXG7 Napisano 5 Kwietnia 2022 Autor Share Napisano 5 Kwietnia 2022 Oleje dokończę dziś przecierę, a z włazami to na spokojnie na sam koniec. Chodziło mi o to,ale jak po dwóch dniach white spiritem ak walę i oleje schodzą, ale wiadomo,że nie na długo tak tego zostawić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MayonesEXG7 Napisano 5 Kwietnia 2022 Autor Share Napisano 5 Kwietnia 2022 (edytowane) Yo yo Edytowane 5 Kwietnia 2022 przez MayonesEXG7 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TAW Napisano 5 Kwietnia 2022 Share Napisano 5 Kwietnia 2022 Za Niemca w bejsbolkasku masz plusa. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MayonesEXG7 Napisano 5 Kwietnia 2022 Autor Share Napisano 5 Kwietnia 2022 Komandorska gdzies podziałem chwilowo-standard znajdzie sie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MayonesEXG7 Napisano 11 Kwietnia 2022 Autor Share Napisano 11 Kwietnia 2022 Cacy cacy i po glacy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MayonesEXG7 Napisano 22 Kwietnia 2022 Autor Share Napisano 22 Kwietnia 2022 (edytowane) Edytowane 22 Kwietnia 2022 przez MayonesEXG7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MayonesEXG7 Napisano 22 Kwietnia 2022 Autor Share Napisano 22 Kwietnia 2022 (edytowane) Matt-chętnie przygarne ogiwka,do panzerka parę sztuk. Dokańczam, brak włazów przód, ale są zmatowione- nie przyklejone dla mnie już taki finish 95 percent Lewa strona przewodu od słuchawki, miałem problem z nią. Poprawi się, jak będzie czas po pracy, wolnej chwili. Jeden właz zamknę, a drugi otwarty z figurantem. Nie chce ekipy chwilowo dawać, bo ludki, zajmują za długo czasu a brak cienkich pędzli - wyklucza na chwilą obecną z malowania. Edytowane 22 Kwietnia 2022 przez MayonesEXG7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Evildead Napisano 22 Kwietnia 2022 Share Napisano 22 Kwietnia 2022 Orła na czapce nie pomalowaleś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MayonesEXG7 Napisano 22 Kwietnia 2022 Autor Share Napisano 22 Kwietnia 2022 Kalki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi