Evildead Napisano 22 Kwietnia 2022 Share Napisano 22 Kwietnia 2022 Aha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MayonesEXG7 Napisano 2 Maja 2022 Autor Share Napisano 2 Maja 2022 (edytowane) Pójdzie, lekka wymiana części napewno: - wycior tamki lepszy - adacemy, jakiś za mały - może gaśnica - lopata, a w academy śmiesznie przy mała, co do tamki,. Pokazane palcem D18-D19 część, napewno nie łączenie km;u na kopule dowódcy, trafiam,że to tylne mocowanie- dla holowania...ale nie jestem pewien. Cześći z 1994 roku, nie dopatrzałem się ich na instrukcji... Przyszły pędzle z Moje Hobby, to trzeba figurantów podrasować. Set tamki ten i parę dosłownie pęndzli italieri,dwie, trzy sztuki od AK i inne i 98zł....100zł nie wychodzić nawet z domu...pinkne czasy. Edytowane 2 Maja 2022 przez MayonesEXG7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertmodelarz Napisano 3 Maja 2022 Share Napisano 3 Maja 2022 Są to uchwyty do mocowania szekli z linami holowniczymi. Prawdopodobnie to nadstanowe części do innych wersji Panzer IV. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertmodelarz Napisano 3 Maja 2022 Share Napisano 3 Maja 2022 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MayonesEXG7 Napisano 5 Maja 2022 Autor Share Napisano 5 Maja 2022 (edytowane) Dzięki za info, nie wiedziałem,nie skumałem tych uchwytów, bo myślałem,że to środkowy tylni składany uchwyt na sworzniu, ale ok. Edytowane 5 Maja 2022 przez MayonesEXG7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jonathan Napisano 5 Maja 2022 Share Napisano 5 Maja 2022 Czy mi się wydaje czy ten czołg ma odwrotnie założone gąsienice? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MayonesEXG7 Napisano 5 Maja 2022 Autor Share Napisano 5 Maja 2022 (edytowane) Które?? Edytowane 5 Maja 2022 przez MayonesEXG7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jonathan Napisano 5 Maja 2022 Share Napisano 5 Maja 2022 Ten muzealny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gregory Napisano 5 Maja 2022 Share Napisano 5 Maja 2022 (edytowane) 18 minut temu, jonathan napisał: Ten muzealny Ma odwrotnie. Chociaż widziałem zdjęcie z epoki, gdzie też tak były założone . Edytowane 5 Maja 2022 przez Gregory Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MayonesEXG7 Napisano 6 Maja 2022 Autor Share Napisano 6 Maja 2022 (edytowane) Czy to ważne, w tą czy w tą,fakt, że koło zacina zębami w rówki, a tracki przez koła jezdne jadą .Ślimak jedzie,z drogi rosyjskie śledzie . Edytowane 6 Maja 2022 przez MayonesEXG7 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MayonesEXG7 Napisano 6 Maja 2022 Autor Share Napisano 6 Maja 2022 Pół dnia części i gąski-dzisia już miałem ochotę ten czołg rozdupcyć-jak dowódca powyżej z filmu. Prawa strone jeszcze złączyc.Lewa siedziTył lewa strona też dunkelgelb czy rdzawy jak wydech? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MayonesEXG7 Napisano 6 Maja 2022 Autor Share Napisano 6 Maja 2022 (edytowane) Nowa gaśnica,klocek z scretchem z hipsu i nowy wycior.Mocowanie anteny również. Zapomnialbym Edytowane 6 Maja 2022 przez MayonesEXG7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gregory Napisano 6 Maja 2022 Share Napisano 6 Maja 2022 (edytowane) 32 minuty temu, MayonesEXG7 napisał: Tył lewa strona też dunkelgelb czy rdzawy jak wydech? Jeśli masz na myśli tłumik silnika obrotu wieży, to nie był rdzawy. Rozwierciłbym (pocienił) wydech. Pozdrawiam Grzesiek Edytowane 6 Maja 2022 przez Gregory Literówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MayonesEXG7 Napisano 6 Maja 2022 Autor Share Napisano 6 Maja 2022 (edytowane) Też tak myślałem, bo zawsze fotki widziałem w dunkel barwie, a niem którzy rdzawe robili. Pochrzaniłem coś, ale zmyje to, poprawie. Ale na finishu, na wykończeniu. Dolepić włazy, antenę, poprawić gąski. Heinricha, dać za sterami i wsio łalaa. Wydech ma, dziurę tam nic, nie trzeba rozwiercać. Może taka słaba fotka wyszła. Edytowane 6 Maja 2022 przez MayonesEXG7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gregory Napisano 7 Maja 2022 Share Napisano 7 Maja 2022 8 godzin temu, MayonesEXG7 napisał: Wydech ma, dziurę tam nic, nie trzeba rozwiercać. Wiem wiem. Miałem na myśli, żeby ją zrobić cieńszą od wewnątrz, żeby nie była taka "pancerna" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MayonesEXG7 Napisano 7 Maja 2022 Autor Share Napisano 7 Maja 2022 (edytowane) Mam poszerzyć a Edytowane 7 Maja 2022 przez MayonesEXG7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 7 Maja 2022 Share Napisano 7 Maja 2022 7 minut temu, MayonesEXG7 napisał: Mam zmniejszac średnice szpachlem od srodka Masz zrobić cienkie ścianki samej rury - frezem, lub wiertłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MayonesEXG7 Napisano 7 Maja 2022 Autor Share Napisano 7 Maja 2022 (edytowane) Teraz wiem wiemSuwmiarkę muszę wziąść. Mam frezy dentystyczne, też się przydadzą,komu borowanko haha Edytowane 7 Maja 2022 przez MayonesEXG7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MayonesEXG7 Napisano 7 Maja 2022 Autor Share Napisano 7 Maja 2022 (edytowane) Heinric z Helga z biura .Sorra, za jakość, ale coś znowu z androidem, Edytowane 7 Maja 2022 przez MayonesEXG7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MayonesEXG7 Napisano 8 Maja 2022 Autor Share Napisano 8 Maja 2022 "Pocztówka z wakacji " Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_OldMan_ Napisano 8 Maja 2022 Share Napisano 8 Maja 2022 Ach te oczy zielone, zielone ... la la la 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MayonesEXG7 Napisano 8 Maja 2022 Autor Share Napisano 8 Maja 2022 (edytowane) Cinżko, jadę bez lupy Edytowane 8 Maja 2022 przez MayonesEXG7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Evildead Napisano 8 Maja 2022 Share Napisano 8 Maja 2022 21 minut temu, MayonesEXG7 napisał: "Pocztówka z wakacji " Hehehe no niezła ekipa nie ma co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MayonesEXG7 Napisano 8 Maja 2022 Autor Share Napisano 8 Maja 2022 Poprawiony comander, od nowa twarz środkowego, a trzecia płeć piękna, to figurka z aliexpress. Ale struktura, taka jak by ktoś ten plastik piaskował czymś, taka smukła twarz. Przerąbane te figurki do malowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Evildead Napisano 8 Maja 2022 Share Napisano 8 Maja 2022 Kup sobie lupę , będą mniej przerąbane do malowania, i oczy podziękują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi