rafau Napisano 25 Maja 2021 Share Napisano 25 Maja 2021 Skończone 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
push-up78 Napisano 25 Maja 2021 Share Napisano 25 Maja 2021 Efekt bardzo bardzo fajny.Wszystko malujesz z aerka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafau Napisano 25 Maja 2021 Autor Share Napisano 25 Maja 2021 5 minut temu, push-up78 napisał: Efekt bardzo bardzo fajny.Wszystko malujesz z aerka? Tak. Pędzel znudził mi sie :). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mandrivecs Napisano 25 Maja 2021 Share Napisano 25 Maja 2021 Piękna praca, piękna Pani... 6+ ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafau Napisano 25 Maja 2021 Autor Share Napisano 25 Maja 2021 23 minuty temu, mandrivecs napisał: Piękna praca, piękna Pani... 6+ ! Dzieki. Buty jeszcze przybrudze i paski jednak jasniejsze zrobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 25 Maja 2021 Share Napisano 25 Maja 2021 no właśnie miałem pisać o tych rzemieniach przy butkach + mam wrażenie że ten wisior był kolorystycznie dużo jaśniejszy niż bluzka. Niestety nie sprawdzę tego, bo nawet nie wiem gdzie te moje Thorgale zamelinowane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thalgonis Napisano 26 Maja 2021 Share Napisano 26 Maja 2021 W zasadzie tylko na okładce jest jaśniejszy, w środku „zeszytu” jednak zlewa się z bluzką. To kwestia jakości druku i papieru... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafau Napisano 29 Maja 2021 Autor Share Napisano 29 Maja 2021 Twarz lekko przerobilem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mandrivecs Napisano 29 Maja 2021 Share Napisano 29 Maja 2021 Bardziej drapieżna! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi