Kowalec222 Napisano 4 Czerwca 2021 Share Napisano 4 Czerwca 2021 Witam W tym dziale będzie to mój dziewiczy rejs, w kwestiach merytorycznych jestem totalnym lajkonikiem więc proszę o wyrozumiałość. Pozazdrościłem kolegom szkutnikom i zrodził się pomysł żeby skleić Uć. Galerie handlowe otwarte i w zabawkowym udało się dostać model Revella. Nie najmłodszy bo niektóre wypraski nawet z 2006, ale jak dla mnie jakość ok, pewnie dlatego, że się nie znam i nie mam porównania. Ostatni okręt jaki skleiłem wieki temu to lodołamacz Lenin. Nawet nie pamiętam w jakiej był skali. No ale do brzegu, tak to wygląda na dzień dzisiejszy. Detal na kadłubie i spasowanie w porządku, gorzej z drobnymi elementami, najsłabiej wyglądają relingi. Chciałbym je zastąpić, ale nie jestem pewien czy ogarnę samodzielne ich wykonanie... Coś tam już psiuknąłem... Pozdrawiam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 4 Czerwca 2021 Share Napisano 4 Czerwca 2021 Tu masz mojOM walkę z tematem, co prawda mój jest wcześniejszy, ale różnice są w kiosku i wyposażeniu. https://modelwork.pl/topic/25062-faszystofski-batyskaf-u-zweihunderteins/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kowalec222 Napisano 4 Czerwca 2021 Autor Share Napisano 4 Czerwca 2021 Obejrzałem, dzięki, wątek do zamknięcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 4 Czerwca 2021 Share Napisano 4 Czerwca 2021 2 godziny temu, Kowalec222 napisał: Obejrzałem, dzięki, wątek do zamknięcia czemu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kowalec222 Napisano 5 Czerwca 2021 Autor Share Napisano 5 Czerwca 2021 Jak to czemu? Praca Pana Gały miszCzosfo, gdzie ja tu ze swoimi wypocinami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 5 Czerwca 2021 Share Napisano 5 Czerwca 2021 Nie pitol i do roboty tak się składa że akurat też jestem w temacie a'propos profesjonalnych zdjENć pralkOM na wspaniałym jednolitym tle 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kowalec222 Napisano 5 Czerwca 2021 Autor Share Napisano 5 Czerwca 2021 Zabawa tkwi w toffifee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kowalec222 Napisano 5 Czerwca 2021 Autor Share Napisano 5 Czerwca 2021 No dobra jak się powiedziało U trzeba powiedzieć Boot, ponieważ miał to być szybki projekt prosto z pudła i zabawa z malowaniem to na początek takie coś sobie wymyśliłem Das Rot Boot: Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 5 Czerwca 2021 Share Napisano 5 Czerwca 2021 (edytowane) czerwony październik to nie ta bajka EDIT ------------- Godzinę temu, Szydercza Gała napisał: tak się składa że akurat też jestem w temacie nie uprawiajcie partyzantki Obywatelu tylko wONtek zakładać ! tu wszyscy pełnoletni BabaJaga niestraszna Edytowane 5 Czerwca 2021 przez M.A.V. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin M. Napisano 5 Czerwca 2021 Share Napisano 5 Czerwca 2021 Ciekawie wyszło z tą czerwoną tonacją. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kowalec222 Napisano 7 Czerwca 2021 Autor Share Napisano 7 Czerwca 2021 W dniu 5.06.2021 o 15:30, Marcin M. napisał: Ciekawie wyszło z tą czerwoną tonacją. Też mi się podobało... niestety psiuknałem szarościami i znikło, zniknęło. Teraz myślę, że mogłem to trochę inaczej ogarnąć, ale już za późno. Na chwilę obecną tak to wygląda, jest to etap przejściowy i testowałem tu różne odcienie szarości, trochę też kaDuba obtłukłem, nie wiem czy tak mogły wyglądać prawdziwe okręty bardziej wzorowałem się na wykonach różnych magików z internetów. Żałuję że nie powierciłem otworów przelewowych teraz już na to za późno, może w następnym... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 7 Czerwca 2021 Share Napisano 7 Czerwca 2021 Nie żałuj, to strata czasu. W moim wierciłem i żałuje Dobry łoszyk ( najlepiej olejowy Paynes Grey) i ta sama robota jest zrobiona 20 x szybciej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi