barszczo Napisano 26 Czerwca 2021 Share Napisano 26 Czerwca 2021 (edytowane) No to jeszcze takiego nietypowego Greka zaproponuję, najpewniej w spadku po Holendrach: Edytowane 5 Sierpnia 2023 przez barszczo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowal76 Napisano 26 Czerwca 2021 Share Napisano 26 Czerwca 2021 Piękna kolekcja F 104 :). 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 26 Czerwca 2021 Share Napisano 26 Czerwca 2021 Teraz tak w końcu na spokojnie przy szabasie mogę dokładniej się poprzyglądać tej Twojej śledziowej manufakturze.... i tak sobie oglądam i oglądam.... i chyba najbardziej urzekły mnie ten jordański i japoński (2-osobowy) ex aequo bo nie mogę się zdecydować który mi się bardziej podoba 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lesio-69 Napisano 11 Lipca 2021 Share Napisano 11 Lipca 2021 Dzisiaj widziałem całą kolekcję na żywo. Powiem, że robi wrażenie. Mi najbardziej podoba się niemiaszek, aczkolwiek każdy z nich jest śliczny i naprawdę ciężko wybrać faworyta. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Staryfajter1954 Napisano 12 Lipca 2021 Share Napisano 12 Lipca 2021 Bardzo fajna kolekcja modeli samolotów F-104!Starfighter ;). Gratuluję tak pięknej kolekcji. Fajny pomysł na napis F-104 wykonany z rksponatów. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi