Kapitan_Kurt Napisano 11 Listopada 2021 Share Napisano 11 Listopada 2021 Proszę kontynuować T-72. Ciekawie wygląda ten Kitajec. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MaciejW Napisano 11 Listopada 2021 Share Napisano 11 Listopada 2021 Fajnie to wygląda, planujesz mocnej pobrudzić ten model? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TAW Napisano 11 Listopada 2021 Autor Share Napisano 11 Listopada 2021 7 minut temu, Kapitan_Kurt napisał: Proszę kontynuować T-72. Będę kontynuował kiedy tylko będę mógł. Dość rzadko mam możliwość rozłożyć aerograf. Algorytm jest taki: jeśli mam wolne a dziecko jest w szkole (znaczy, że jest zdrowe. a szkoła otwarta i nie ma zdalnego) i żona jest w pracy to mogę malować. Znacznie łatwiej jest wyciąć i przykleić parę części w jakimś koncie czy pomaziać olejami. 12 minut temu, Kapitan_Kurt napisał: Ciekawie wygląda ten Kitajec. W końcu taki orientalny... A tak w ogóle przypomina mi 72 przerobiony na Abramsa 6 minut temu, MaciejW napisał: planujesz mocnej pobrudzić ten model? Tak planuję. Od początku widziałem go trochę na mokro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TAW Napisano 30 Listopada 2021 Autor Share Napisano 30 Listopada 2021 (edytowane) Postanowiłem potraktować ten model jako ćwiczebny, żeby wypróbować czegoś innego w weatheringu. Tak więc pojawił się brud 3D (teraz już wiem, że za grube grudki ziemi mu nasypałem i w paru miejscach zbyt dużo) i trochę mokrości. Ogólne brudzenie góry raczej już zakończę. Jeszcze na fartuchy pójdą jakieś splasze i mokrość w postaci rozcieńczonego Fresh Engine Oil natryskiwane z aerogafu. Edytowane 30 Listopada 2021 przez TAW 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TAW Napisano 30 Listopada 2021 Autor Share Napisano 30 Listopada 2021 Brud 3D to nazwa użyta przez naszego Kamila K. Znaczy to tyle, że na model jest nałożona ziemia, jakieś małe patyczki i inne ździebełka. Ogólnie wszystko co ma swój kształt w 3D a można nałożyć na model. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TAW Napisano 11 Stycznia 2022 Autor Share Napisano 11 Stycznia 2022 Model ukończony. Zapraszam na odbiór techniczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi