Matys Napisano 9 Lipca 2021 Share Napisano 9 Lipca 2021 Dobry model tego samolotu był potrzebny od długiego czasu, w końcu jest całkiem fajny Airfix. Może nie jest to model na poziomie GWH, ale naprawdę przyjemny w składaniu i z adekwatnym detalem. Do swojego dołożyłem pitota, koła (chociaż koła nie są jakieś bardzo potrzebne, wystarczy naciąć bieżnik na zestawowych), fotele i oczywiście kalkomanie. Poza tym nic nie kombinowałem, po prostu posklejałem i pomalowałem. Jak to zwykle u mnie bywa - pomalowałem pędzlem. I dwa zdjęcia grupowe na zakończenie kolekcji: trójka Debbie 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 9 Lipca 2021 Share Napisano 9 Lipca 2021 Całkiem fajnie wyszedł tylko żeś Waćpan mu straszne ogon zjarał - jak na mój gust trochę dziwnie to wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matys Napisano 9 Lipca 2021 Autor Share Napisano 9 Lipca 2021 7 minut temu, M.A.V. napisał: Całkiem fajnie wyszedł tylko żeś Waćpan mu straszne ogon zjarał - jak na mój gust trochę dziwnie to wygląda Zgadzam się, wygląda to trochę dziwnie, ale prawdziwe tak właśnie miały: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 9 Lipca 2021 Share Napisano 9 Lipca 2021 OK, OK... nie kwestionuje że to niemożliwe - tylko że dziwnie to wygląda. No ale jak są "kwity" to w ogóle nie ma o czym gadać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tap-chan Napisano 9 Lipca 2021 Share Napisano 9 Lipca 2021 (edytowane) Byłoby git, jakby to jeszcze czymś "ocieniować", czarny pigment albo wyskrobana czarna pastela. Edytowane 9 Lipca 2021 przez Tap-chan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamo722 Napisano 9 Lipca 2021 Share Napisano 9 Lipca 2021 Moim zdaniem troszkę za wysoko dałeś na ogonie spaleniznę wygląda troszkę nienaturalnie. Ale za wykonanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moses Napisano 16 Lipca 2021 Share Napisano 16 Lipca 2021 Czymżes panie to robił? srednia to wygląda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi