Pan_na_Zulawach Napisano 10 Lipca 2021 Share Napisano 10 Lipca 2021 (edytowane) Taki mały, szybki projekcik, w ramach odpoczynku od gąsienic. Nie szukając zbyt mocno, nie znalazłem niestety żadnych dodatków do tego modelu. Jedyne co dodam, to lina holownicza, chyba, że w trakcie coś się jeszcze zmieni. Model z elementami wnętrza, które raczej nie będą widoczne i też zbytnio nie zamierzam tutaj tracić czasu. Sam model, cóż, to nie Dragon, gdzie wszystkie części są poustalane względem siebie i trzeba być zdolnym, aby wkleić coś inaczej. Z ramą przy składaniu było trochę kłopotów i taka moja refleksja po jej złożeniu: składanie setek kół do niemieckich czołgów jest chyba bardziej zajmujące. Na szczęście ten nudny etap jest już za mną. Pozdrawiam Marek Edytowane 10 Lipca 2021 przez Pan_na_Zulawach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan_na_Zulawach Napisano 25 Lutego 2022 Autor Share Napisano 25 Lutego 2022 W końcu model pokryty podkładem. Model kupiony z założeniem budowy prosto z pudła. Potem, gdy okazało się, że nie sprostam wygięciu rynienek z pancernych blaszek, że chętnie bym coś do niego dołożył, to okazało się, że nie ma żadnych dodatków, poza kołami. Więc jest, jaki jest, a szkoda, bo to całkiem ładny pojazd. Pozdrawiam Marek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan_na_Zulawach Napisano 26 Lutego 2022 Autor Share Napisano 26 Lutego 2022 Pomalowany. Pozdrawiam Marek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Evildead Napisano 26 Lutego 2022 Share Napisano 26 Lutego 2022 Żartujesz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TAW Napisano 26 Lutego 2022 Share Napisano 26 Lutego 2022 Mam nieodparte wrażenie, że zabrakło Ci farby... Ale czekam na dalsze kroki bo za tym musi się kryć coś przebiegłego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Evildead Napisano 26 Lutego 2022 Share Napisano 26 Lutego 2022 (edytowane) No to zaszalałeś, a gdzie Twój ulubiony chipping fluid ? Coś Tobie się tutaj nie udało,też dobrze że wróciłeś na forum, wszak wszyscy jedziemy na tym samym wózku, polemika mile widziana, ale generalnie to trochę za murzynami jesteś Edytowane 26 Lutego 2022 przez Evildead Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan_na_Zulawach Napisano 26 Lutego 2022 Autor Share Napisano 26 Lutego 2022 (edytowane) No nie, farby nie zabrakło i zapewniam Cię @Evildead, że fluidu tutaj poszło na dwie warstwy. Szczerze, to nie wiem, co z tego wyjdzie, mi się podoba taki powycierany. Edytowane 26 Lutego 2022 przez Pan_na_Zulawach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TAW Napisano 26 Lutego 2022 Share Napisano 26 Lutego 2022 Przecież tu prawie nie ma z czego drapać... Będziesz robił wrak czy jakiś porzucony egzemplarz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Evildead Napisano 26 Lutego 2022 Share Napisano 26 Lutego 2022 (edytowane) 17 minut temu, Pan_na_Zulawach napisał: No nie, farby nie zabrakło i zapewniam Cię @Evildead, że fluidu tutaj poszło na dwie warstwy. Szczerze, to nie wiem, co z tego wyjdzie, mi się podoba taki powycierany. Żartujesz dalej, to nie mozliwe miałeś już lepsze pomysły, także też z nich skorzystałem:) ale z tym comebackiem cofasz się do opowieści z Brummbar Edytowane 26 Lutego 2022 przez Evildead Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan_na_Zulawach Napisano 26 Lutego 2022 Autor Share Napisano 26 Lutego 2022 @Evildead ja tam nie wiem, czy się cofam, czy tam się nie cofam, najważniejsze, że dobrze się bawię. @TAW nie, to nie jest porzucony egzemplarz, a pojazd z linii. Już nie będę więcej wycierał. Nie wiem, może farba nie spełniała norm ISO? Obserwujmy co dalej się wydarzy, bo też jestem ciekaw. Pozdrawiam Marek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Evildead Napisano 26 Lutego 2022 Share Napisano 26 Lutego 2022 (edytowane) Spoko jest , obserwujemy dalej Edytowane 27 Lutego 2022 przez Evildead Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Evildead Napisano 22 Marca 2022 Share Napisano 22 Marca 2022 Jakieś postępy w temacie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
halset Napisano 22 Marca 2022 Share Napisano 22 Marca 2022 Swoją drogą, czy to nie jest mały czołg Grubera? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patrykd Napisano 22 Marca 2022 Share Napisano 22 Marca 2022 Gruber miał działko 20mm i hyba Mg 34 inna wersja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bzdura Napisano 22 Marca 2022 Share Napisano 22 Marca 2022 Sprawa jest trochę bardziej skomplikowana - https://www.kfs-miniatures.com/1-35-hubert-budowa/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MayonesEXG7 Napisano 22 Marca 2022 Share Napisano 22 Marca 2022 4 minuty temu, Bzdura napisał: Sprawa jest trochę bardziej skomplikowana - https://www.kfs-miniatures.com/1-35-hubert-budowa/ Przydały by się figurki takie z Allo Allo to dioramy by się sypały, jak ta lala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan_na_Zulawach Napisano 22 Marca 2022 Autor Share Napisano 22 Marca 2022 11 godzin temu, Evildead napisał: Jakieś postępy w temacie ? Zastanawiam się, czy nie zrobić pojazdu z Afryki, a w przerwach dłubię trochę przy Elefancie Coś się niedługo zapewne ruszy. Pozdrawiam Marek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Evildead Napisano 22 Marca 2022 Share Napisano 22 Marca 2022 No i git , grunt to zmuły nie klepać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi