M.A.V. Napisano 20 Lipca 2021 Napisano 20 Lipca 2021 szkoda że pływaki takie czyściochy ale i tak bardzo mi się podoba Cytuj
pmroczko Napisano 20 Lipca 2021 Napisano 20 Lipca 2021 Cześć! Dobrze widzieć model takiego typowo polskiego samolotu! Przepraszam, że tak zapytam, ale jestem wrażliwy na ten problem, bo sam go miałem wielokrotnie - co z szachownicą na kadłubie z prawej strony - to miało tak być? Pozdrawiam serdecznie i życzę miłego dnia Paweł Cytuj
Grzes Napisano 20 Lipca 2021 Napisano 20 Lipca 2021 7 minut temu, pmroczko napisał: co z szachownicą na kadłubie z prawej strony Powinna być starego wzoru, tak jak i pozostałe. Cytuj
RH Napisano 21 Lipca 2021 Autor Napisano 21 Lipca 2021 20 godzin temu, Grzes napisał: Powinna być starego wzoru, tak jak i pozostałe. Wiem o tym ,jak robiłem fotki to zobaczyłem ten błąd ,od razu go poprawiłem ,ale już mi sie nie chcialo pstrykać nowych fotek i tak zostało Cytuj
Grzes Napisano 21 Lipca 2021 Napisano 21 Lipca 2021 2 minuty temu, RH napisał: od razu go poprawiłem No i to najważniejsze Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi