RH Napisano 20 Lipca 2021 Share Napisano 20 Lipca 2021 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 20 Lipca 2021 Share Napisano 20 Lipca 2021 szkoda że pływaki takie czyściochy ale i tak bardzo mi się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 20 Lipca 2021 Share Napisano 20 Lipca 2021 Temat godny pochwały i naśladowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pmroczko Napisano 20 Lipca 2021 Share Napisano 20 Lipca 2021 Cześć! Dobrze widzieć model takiego typowo polskiego samolotu! Przepraszam, że tak zapytam, ale jestem wrażliwy na ten problem, bo sam go miałem wielokrotnie - co z szachownicą na kadłubie z prawej strony - to miało tak być? Pozdrawiam serdecznie i życzę miłego dnia Paweł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 20 Lipca 2021 Share Napisano 20 Lipca 2021 7 minut temu, pmroczko napisał: co z szachownicą na kadłubie z prawej strony Powinna być starego wzoru, tak jak i pozostałe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 21 Lipca 2021 Share Napisano 21 Lipca 2021 Fajny ten antek na pływakach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RH Napisano 21 Lipca 2021 Autor Share Napisano 21 Lipca 2021 20 godzin temu, Grzes napisał: Powinna być starego wzoru, tak jak i pozostałe. Wiem o tym ,jak robiłem fotki to zobaczyłem ten błąd ,od razu go poprawiłem ,ale już mi sie nie chcialo pstrykać nowych fotek i tak zostało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 21 Lipca 2021 Share Napisano 21 Lipca 2021 2 minuty temu, RH napisał: od razu go poprawiłem No i to najważniejsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi