Jacorro Napisano 20 Lipca 2021 Share Napisano 20 Lipca 2021 Jeszcze figurka, to będzie najsłabsze ogniwo 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OLO Napisano 21 Lipca 2021 Share Napisano 21 Lipca 2021 Za czysta góra w stosunku do mocno zabrudzonego dołu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tutitt73 Napisano 21 Lipca 2021 Share Napisano 21 Lipca 2021 Za to super gąsienice. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacorro Napisano 22 Lipca 2021 Autor Share Napisano 22 Lipca 2021 Przykurzyłem go, dodałem rdzy. Mam nadzieję że jest trochę lepiej. Chcę zrobić do niego podstawkę, ale problem w tym, że wizjer kierowcy jest zamknięty więc raczej nie mogę zrobić, że jedzie po jakiejś drodze czy coś. Macie jakieś pomysły na podstawkę? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaruk Napisano 22 Lipca 2021 Share Napisano 22 Lipca 2021 Może jakaś przerwa w podróży na siusiu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
author21 Napisano 16 Sierpnia 2021 Share Napisano 16 Sierpnia 2021 Włazy od strony wewnętrznej powinny być w kolorze czołgu, a nie białe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipstein Napisano 1 Września 2021 Share Napisano 1 Września 2021 I bagaż pasowałoby jakoś przywiązać do kadłuba... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kzugaj Napisano 1 Września 2021 Share Napisano 1 Września 2021 A może podstawka na stanowisku bojowym? Po kurzeniu góry wygląda lepiej "ale". Bagaż/bambetle jakieś takie nijakie w porównaniu z resztą. Przydałby im się łosz. Co do brudzenia to powiem ci że jest ok ale troche mało naturalnie. Najtrudniejszym etapem modelarstwa jest brudzenie które może zepsuć końcowy odbiór. U ciebie jest OK choć troszkę chaotycznie, jakby bez wcześniejszego planowania/pomysłu. Jeżeli to jest pierwsze brudzenie to wyszło naprawdę fajnie. Poziom wyjściowy naprawdę dobry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cdarek Napisano 15 Września 2021 Share Napisano 15 Września 2021 jak dla mnie super /muszę się przyznać, że i ja kiedyś włazy os środka malowałem w kolorze wnętrza/ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi