Grzes Napisano 26 Sierpnia 2021 Napisano 26 Sierpnia 2021 Godzinę temu, Artek82 napisał: Teraz czekać tylko na zapowiadanego Dromadera i (...) zapowiedzi Kruka i Gawrona Takie perełki to by było coś! W sumie chyba dobrze, że nie ma tego wszystkiego już wydanego, bo o czym byśmy marzyli... 1 1 Cytuj
kopernik Napisano 26 Sierpnia 2021 Napisano 26 Sierpnia 2021 12 godzin temu, Grzes napisał: Takie perełki to by było coś! W sumie chyba dobrze, że nie ma tego wszystkiego już wydanego, bo o czym byśmy marzyli... Dwie ciekawe maszyny w 72 są na rynku od jakiegoś czasu : Żuraw i Junak (wtrysk z kabiną vacu). Tak z ręką na sercu, ilu z kolegów je kupiło ? a ilu skleiło ? Cytuj
Grzes Napisano 26 Sierpnia 2021 Napisano 26 Sierpnia 2021 2 minuty temu, kopernik napisał: Junak Mam Junaka-2 i Junaka-3 1 Cytuj
Artek82 Napisano 27 Sierpnia 2021 Napisano 27 Sierpnia 2021 Mam Junaka-3. Jednego kleiłem dla kolegi i powiem tak - cena (99-110zł) kosmos do tej "jakości", ale jak to się mawia, ważne że jest. Broplan ma fajne tematy, ale taki np. Junak jeśli kosztowałby 60 zł to sam bym nabył ze 3 - 4 szt. żeby sobie wyrzeźbić jakieś egzemplarze cywilne i wojskowe Junaków. Żurawia i Misia widziałem u kolegi sklejone. Ostatnio kończył Wichra i Languedoca. Modele ciekawe tematycznie, ale cena niestety działa odstraszająco idąc w parze z jakością 1 Cytuj
Grzes Napisano 27 Sierpnia 2021 Napisano 27 Sierpnia 2021 2 godziny temu, Artek82 napisał: Modele ciekawe tematycznie, ale cena niestety działa odstraszająco Cóż, tu jest zasada - jak komuś bardzo zależy, to kupi i sobie porzeźbi. Jak komuś nie zależy, to nawet jak dostanie piękne wtryski i tak znajdzie powód do narzekań i nie kupowania modelu. Cytuj
Staryfajter1954 Napisano 27 Sierpnia 2021 Napisano 27 Sierpnia 2021 23 minuty temu, Grzes napisał: Cóż, tu jest zasada - jak komuś bardzo zależy, to kupi i sobie porzeźbi. Jak komuś nie zależy, to nawet jak dostanie piękne wtryski i tak znajdzie powód do narzekań i nie kupowania modelu. Zgadzam się. Byle jakiej baletnicy przeszkadza rąbek u spódnicy a więc albo się umie i chce budować model albo nie i ma się wymówkę by nie budować modelu. Cytuj
Artek82 Napisano 27 Sierpnia 2021 Napisano 27 Sierpnia 2021 35 minut temu, Staryfajter1954 napisał: Zgadzam się. Byle jakiej baletnicy przeszkadza rąbek u spódnicy a więc albo się umie i chce budować model albo nie i ma się wymówkę by nie budować modelu. Może jeszcze być: Albo się umie, ale nie chce się budować, Albo się nie umie, a bardzo się chce mieć, Albo się umie i bardzo się chce mieć, ale szkoda grubych dolarów na kartofla. Takie porównanie z czapy trochę Cytuj
Staryfajter1954 Napisano 27 Sierpnia 2021 Napisano 27 Sierpnia 2021 2 godziny temu, Artek82 napisał: Może jeszcze być: Albo się umie, ale nie chce się budować, Albo się nie umie, a bardzo się chce mieć, Albo się umie i bardzo się chce mieć, ale szkoda grubych dolarów na kartofla. Takie porównanie z czapy trochę Oczywiście i tak też może być ;). Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi