mikemc Napisano 10 Września 2021 Share Napisano 10 Września 2021 (edytowane) Witam Prezentuję model okrętu Uss Wasp w skali 1:700 z blaszkami od Eduard. Jest to moje pierwsze plywadełko. Model został skonczony kilka lat temu. Pozdrawiam Edytowane 10 Września 2021 przez mikemc 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudyhunter Napisano 10 Września 2021 Share Napisano 10 Września 2021 Widziałem na żywo w Chełmży, bardzo fajny model weź jeszcze coś pokombinuj z fotkami, bo coś Ci straciły strasznie na jakości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 10 Września 2021 Share Napisano 10 Września 2021 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamo722 Napisano 10 Września 2021 Share Napisano 10 Września 2021 Mi też się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cdarek Napisano 14 Września 2021 Share Napisano 14 Września 2021 ja też jestem pod wrażeniem -fajny !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
filipsg Napisano 29 Września 2021 Share Napisano 29 Września 2021 No fajny, fajny, ale z tymi zaciekami i przepłowieniami wygląda miejscami gorzej niż Bonhomme Richard po pożarze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamo722 Napisano 30 Września 2021 Share Napisano 30 Września 2021 17 godzin temu, filipsg napisał: No fajny, fajny, ale z tymi zaciekami i przepłowieniami wygląda miejscami gorzej niż Bonhomme Richard po pożarze Pomysl że tak będzie wyglądał po remoncie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Superbe Napisano 2 Października 2021 Share Napisano 2 Października 2021 Bardzo mi się podoba! Chociaż nie lubię "złomu, rdzy i brudasóów" zrobiłeś ten model naprawdę se smakim i wyczuciem. Naprawdę fajnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi