rafau Napisano 17 Września 2021 Share Napisano 17 Września 2021 (edytowane) No chyba to figurka. Pacjent ma skaze na lewej skroni, dwoch poprzednikow probowalo cos tam zrobic z tym, ale finalnie tylko przybrudzili. Widac dużą różnice miedzy lewą a prawą stroną z profilu. W planach mam zmycie tego brudu, polozenie nowego chromu no i przybrudzenie. Edytowane 17 Września 2021 przez rafau 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafau Napisano 17 Września 2021 Autor Share Napisano 17 Września 2021 Pod warstwą brudu widoczna jest skaza jak i przetarty chrom. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 17 Września 2021 Share Napisano 17 Września 2021 fantastyczna robota ! no i te dwurzędowe implanty robią wrażenie - chłopak nadaje się na reklamę kliniki dentystycznej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafau Napisano 17 Września 2021 Autor Share Napisano 17 Września 2021 14 minut temu, M.A.V. napisał: fantastyczna robota ! no i te dwurzędowe implanty robią wrażenie - chłopak nadaje się na reklamę kliniki dentystycznej Za dodatkową oplatą mozna wstawic jeszcze inne uzębienie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafau Napisano 17 Września 2021 Autor Share Napisano 17 Września 2021 (edytowane) Wiedząc o tym co mnie czeka, przetestowalem juz wczesniej rózne odcienie od chromu po aluminium. Prawdopodobienstwo zgrania z oryginalnym chromem jest znikome ale bede sie ratowac brudzeniem bądz grubsza warstwą chromu kosztem połysku. Edytowane 17 Września 2021 przez rafau Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafau Napisano 18 Września 2021 Autor Share Napisano 18 Września 2021 (edytowane) Molotow nie wymaga podkladu, mozna psikac na obojetnie jaką powierzchnie, wiec poszedl jako pierwszy w ramach testów. Niestety nie uzyskalem efektu lustra ktore by mnie zadowoliło szczegolnie ze daje kolor zabawkowego chromu. Biorąc pod uwage ze dlugo schnie a kazdy lakier lekko go zmatowi idzie do zmycia. Edytowane 18 Września 2021 przez rafau Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafau Napisano 18 Września 2021 Autor Share Napisano 18 Września 2021 Zmywanie dziala destrukcyjnie na oryginalny chrom.... Zaczynam chyba panikowac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafau Napisano 19 Września 2021 Autor Share Napisano 19 Września 2021 (edytowane) No krew mnie zalewała juz ale cos wrescie wyszlo mam nadzieje. Alclad chrome. Edytowane 19 Września 2021 przez rafau 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
seven up Napisano 19 Września 2021 Share Napisano 19 Września 2021 Czy to jest skala 1:1 ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
X32 Napisano 19 Września 2021 Share Napisano 19 Września 2021 Skala 1:1, jak w tytule tego wątku. A ja mam pytanie, kto jest wydawcą tego modelu, czy to jakiś skracz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafau Napisano 19 Września 2021 Autor Share Napisano 19 Września 2021 1 minutę temu, seven up napisał: Czy to jest skala 1:1 ? Tak, wysoki chyba na 190cm złozony. Sama glowa wazy chyba z 3-4 kg. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafał B Napisano 19 Września 2021 Share Napisano 19 Września 2021 41 minut temu, rafau napisał: ... ale cos wrescie wyszlo mam nadzieje. Alclad chrome. Zdecydowanie tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafau Napisano 19 Września 2021 Autor Share Napisano 19 Września 2021 2 minuty temu, X32 napisał: Skala 1:1, jak w tytule tego wątku. A ja mam pytanie, kto jest wydawcą tego modelu, czy to jakiś skracz? SIDESHOW. Nowy ponoc 7 tys $ kosztuje + wysylka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafau Napisano 19 Września 2021 Autor Share Napisano 19 Września 2021 4 minuty temu, rafau napisał: SIDESHOW. Nowy ponoc 7 tys $ kosztuje + wysylka. Heh faktycznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mandrivecs Napisano 19 Września 2021 Share Napisano 19 Września 2021 Fuck... Na co komu taki gigant? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnrambo Napisano 19 Września 2021 Share Napisano 19 Września 2021 Fajny, ja marzyłem o takim Robocopie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi