Xmen Napisano 27 Września 2021 Share Napisano 27 Września 2021 (edytowane) Jako że rozpoczynam następny warsztat w konkursie na PWM to i tutaj postanowiłem pokazać relację z budowy. Pierwsze prace. W związku z tym że pojawiły się głosy "oburzenia" na rozmiar zdjęć tym razem wstawiam większe. Edytowane 27 Września 2021 przez Xmen 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaruk Napisano 27 Września 2021 Share Napisano 27 Września 2021 Jak malujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 27 Września 2021 Autor Share Napisano 27 Września 2021 8 minut temu, zaruk napisał: Jak malujesz? Malowanie pudełkowe czyli 765 sq FAA.Jednostka szkolna ale nie mam kalkomanii do "bojowego" malowania.Model jest częścią większego projektu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 27 Września 2021 Share Napisano 27 Września 2021 ooo moje klimaty ! - będę często zaglądał powodzenia w budowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 3 Października 2021 Autor Share Napisano 3 Października 2021 Bawimy się dalej. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 3 Października 2021 Share Napisano 3 Października 2021 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 16 Października 2021 Autor Share Napisano 16 Października 2021 Stoi już na własnych "nogach". Teraz pora na malowanie. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bengal Napisano 16 Października 2021 Share Napisano 16 Października 2021 fajnie wygląda 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 23 Października 2021 Autor Share Napisano 23 Października 2021 Pomalowany. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 23 Października 2021 Share Napisano 23 Października 2021 ooo to mnie zaskoczyłeś.... jakie malowanie ostatecznie planujesz? Bo myślałem że będzie "stalowy klasyk" 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 24 Października 2021 Autor Share Napisano 24 Października 2021 Malowanie "pudełkowe" ze szkolnego dywizjonu.Chciałem zrobić jakiegoś bojowego ale nie mam kalkomanii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 24 Października 2021 Autor Share Napisano 24 Października 2021 6 godzin temu, M.A.V. napisał: będzie "stalowy klasyk" A co to takiego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 24 Października 2021 Share Napisano 24 Października 2021 2 godziny temu, Xmen napisał: A co to takiego? chodziło mi o takiego z czasów pokojowych - bez camo : 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 24 Października 2021 Autor Share Napisano 24 Października 2021 Godzinę temu, M.A.V. napisał: chodziło mi o takiego z czasów pokojowych - bez camo : A takie coś.Nie nie taki to odpada.Za oczywiste i zbyt oklepane.Mój to musiał być brytyjczyk bo to model do kolekcji samolotów FAA.Jeszcze żeby udało się kupić Albacore , Walrusa i Seamew to byłby komplet. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 24 Października 2021 Share Napisano 24 Października 2021 13 godzin temu, Xmen napisał: Mój to musiał być brytyjczyk Za Brytola duży plus . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BRAVO112 Napisano 25 Października 2021 Share Napisano 25 Października 2021 Bardzo ladny Walrus z Valoma - rewelacyjne oszklenie i to podwojne ! (otwarte i zamkniete) Albacore z MPM - tez dobry ale bardzo drogi. orzed kilku laty zapowiadano wznowienie i wznawia sie do dzis 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 25 Października 2021 Autor Share Napisano 25 Października 2021 50 minut temu, BRAVO112 napisał: Bardzo ladny Walrus z Valoma - rewelacyjne oszklenie i to podwojne ! (otwarte i zamkniete) Albacore z MPM - tez dobry ale bardzo drogi. orzed kilku laty zapowiadano wznowienie i wznawia sie do dzis Ja to wiem tylko że te modele są niedostępne.Mam nadzieję że w końcu ktoś się zlituje i je wznowi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 25 Października 2021 Autor Share Napisano 25 Października 2021 Kalki położone. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BRAVO112 Napisano 25 Października 2021 Share Napisano 25 Października 2021 no i pierwsza klasa 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi