Erni Napisano 4 Października 2021 Share Napisano 4 Października 2021 Serdecznie zapraszamy 10.10.2021 na kolejną giełdę modelarską w nowej lokalizacji. Nasza strona z niezbędnymi informacjami https://www.facebook.com/Śląska-Giełda-Modelarska-110427350351110 Dla osób nie korzystających z FB zapraszam do kontaktu na maila gieldamodelarska@gmail.com Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
myszaty Napisano 14 Października 2021 Share Napisano 14 Października 2021 Przegapiłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 15 Października 2021 Share Napisano 15 Października 2021 Nic straconego. Byłem raz jeszcze na starym miejscu. Asortyment taki sam jak w sklepach. Niszowych modeli jak na lekarstwo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 17 Października 2021 Share Napisano 17 Października 2021 Byłem przed pandemią sprzedających nie wielu kupujących jeszcze mniej. Wiem, że byłem zimową porą, listopad czy grudzień. może byłem w złym czasie. Niszowe modele to takie, które są już niedostępne od dłuższego czasu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 22 Października 2021 Share Napisano 22 Października 2021 A ja powiem tak: przyjechałem, zobaczyłem i jak Koledzy piszą "szału nie było" ale trafiła mi się fajna wycieczka do Was na Śląsk i to po coś. Pospacerowałem pogrzebałem, coś tam sobie wybrałem, sama frajda! A Erniemu - Bardzo Zdolnemu skąd inąd Modelarzowi - DZIĘKUJĘ że Mu się chce! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 24 Października 2021 Share Napisano 24 Października 2021 (edytowane) ... Edytowane 24 Października 2021 przez Gerd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 24 Października 2021 Share Napisano 24 Października 2021 19 godzin temu, bulik58 napisał: za co naleza sie podziekowania wlasnie Erniemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi