Czes Napisano 7 Października 2021 Share Napisano 7 Października 2021 (edytowane) Witam. Przedstawiam ukończony model TKS z działkiem 20mm. Na koniec jedno zdjęcie King Tiger vs TKS Miłego oglądania. Edytowane 7 Października 2021 przez Czes 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaruk Napisano 7 Października 2021 Share Napisano 7 Października 2021 Fajny maluch. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pmroczko Napisano 7 Października 2021 Share Napisano 7 Października 2021 Ciekawe, że dokładnie tymi samymi kolorami pomalowane... Wygląda to dobrze! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czes Napisano 7 Października 2021 Autor Share Napisano 7 Października 2021 46 minut temu, pmroczko napisał: Ciekawe, że dokładnie tymi samymi kolorami pomalowane... Wygląda to dobrze! Właśnie używałem dwóch innych zestawów farb.Taki kolor wyszedł po nałożeniu filtra i zabawy z olejami. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GreGG24 Napisano 11 Października 2021 Share Napisano 11 Października 2021 Fajny szkrab wyszedł. Też go lubię. Trochę może za ciemny wash, albo za słabo zmyty, z bliska nieco razi. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Endrju Napisano 11 Października 2021 Share Napisano 11 Października 2021 Modelik pierwsza klasa. Aż się wierzyć nie chce, że to skala 1:72. Ja bym tak nie potrafił. Zgodzę się z moim poprzednikiem, że wash chyba lekko za ciemny. Nie mam praktycznie doświadczenia w malowaniu 1:72 na takim poziomie jak Twoje malowanie i zabrzmi to jak wymądrzanie się ale chyba im większa skala to wash powinien być jaśniejszy. A może tylko tak mi się wydaje? Pozdrawiam. Andrzej. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Klapouch Napisano 11 Października 2021 Share Napisano 11 Października 2021 Moim zdaniem to filtr za „grubo” wszedł na pędzel. Przy filtrach Ammo mig mam podobny problem - zostaje taki ciemny „brud”. Trzeba to zmywać potem, ba na 72 jest zbyt mocny, by wyglądać dobrze. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michal_G Napisano 11 Października 2021 Share Napisano 11 Października 2021 Bardzo fajny, umiejętności (zwłaszcza malarskie) duże lepsze od moich. Tylko czemu wydech nie nawiercony? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi