barszczo Napisano 22 Kwietnia Share Napisano 22 Kwietnia 6 minut temu, rymulus napisał: Brawo za czujność. Model skończony ponad 25 lat temu. Jeden z nielicznych, który przetrwał na strychu życiowe zawieruchy. Dlatego czekam na galerię, może być w dziale vintage. Albo dołącz go do galerii obecnie budowanego . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rymulus Napisano 22 Kwietnia Autor Share Napisano 22 Kwietnia 12 minut temu, barszczo napisał: Albo dołącz go do galerii obecnie budowanego . Taki właśnie mam pomysł. Czekam tylko na lepszą pogodę bo chcę zrobić zdjęcia przy naturalnym oświetleniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kon_Bar Napisano 23 Kwietnia Share Napisano 23 Kwietnia Coś wspaniałego! Dlatego porzucam śmigłowce - zazdrość nie pozwala mi sklejać ich dalej 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rymulus Napisano 25 Kwietnia Autor Share Napisano 25 Kwietnia Zapraszam do galerii. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DobreMzimu Napisano 27 Kwietnia Share Napisano 27 Kwietnia (edytowane) W dniu 25.04.2024 o 23:27, rymulus napisał: Zapraszam do galerii. Twoje dzieło lokuje cię na modelarskim Olimpie. Edytowane 27 Kwietnia przez DobreMzimu cyfra 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi