93mati Napisano 22 Czerwca 2008 Share Napisano 22 Czerwca 2008 Ciekawy model i nieźle styrany . Obicia robiłeś pisakiem, długopisem czy jeszcze czymś innym? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
komix Napisano 22 Czerwca 2008 Share Napisano 22 Czerwca 2008 Na chodzie czy tak zwany "knok aut" to będzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Godfryd Napisano 23 Czerwca 2008 Share Napisano 23 Czerwca 2008 Skąd ta biała farba pod zimmeritem i to tak styrana? IMHO zbyt oczojebnie :] pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gościu Napisano 23 Czerwca 2008 Autor Share Napisano 23 Czerwca 2008 Tu pobawiłem sie pędzlem, wszystkie obicia to pędzel 00 Skąd ta biała farba pod zimmeritem i to tak styrana? a.jasno szara(fotki na flashu) zbyt oczojebnie :] ściemni się, to dopiero początek..;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Godfryd Napisano 23 Czerwca 2008 Share Napisano 23 Czerwca 2008 No chyba że tak :] A przewidujesz jakieś detale dodatkowe, żeby się rzucało w oczy że to "what if"? Coś niebanalnego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gościu Napisano 23 Czerwca 2008 Autor Share Napisano 23 Czerwca 2008 Za późno na automat do lodów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SmokHaosu Napisano 23 Czerwca 2008 Share Napisano 23 Czerwca 2008 Proponuję podliczyć procentowy udział obić w kolorystyce modelu bo może się okazać, że nie nadaje się do projektu "barwy forum" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Godfryd Napisano 23 Czerwca 2008 Share Napisano 23 Czerwca 2008 Eee tam spokojnie, dajmy Rafałowi tworzyć, zobaczymy co z tego wyjdzie Miejmy nadzieje tylko że to będzie bardziej stonowane pod koniec Automat do lodów jak automat, ale np. zestaw noktowizorów? pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DBauer Napisano 23 Czerwca 2008 Share Napisano 23 Czerwca 2008 Może by tak osłony przeciw atakom z powietrza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gościu Napisano 23 Czerwca 2008 Autor Share Napisano 23 Czerwca 2008 zestaw noktowizorów? Ma bardziej przypominać klasowo trabanta aniżeli eS klase Może by tak osłony przeciw atakom z powietrza? Takie upgrade`y to...za dużo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Godfryd Napisano 24 Czerwca 2008 Share Napisano 24 Czerwca 2008 To pierdykni mu jakieś schurzeny Bo wiesz, jak szaleć, to szaleć pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DBauer Napisano 24 Czerwca 2008 Share Napisano 24 Czerwca 2008 To by było dobre. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gościu Napisano 24 Czerwca 2008 Autor Share Napisano 24 Czerwca 2008 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JŚ Napisano 24 Czerwca 2008 Share Napisano 24 Czerwca 2008 Troszkę dziwne hasło... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gościu Napisano 24 Czerwca 2008 Autor Share Napisano 24 Czerwca 2008 hm..a cóż tak w Tobie wzbudziło wątpliwości ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Godfryd Napisano 24 Czerwca 2008 Share Napisano 24 Czerwca 2008 Może jakieś swastyki czerwoną farbą na burtach? No dodaj mu jakiś klimacik, żeby sie w oczy rzucało że to WI pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PiterATS Napisano 25 Czerwca 2008 Share Napisano 25 Czerwca 2008 Powiedz mi co to właściwie są te białe fragmenty pod odpryśniętą farbą. Czy są to jakieś resztki zimmerytu, albo jego podkładu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gościu Napisano 25 Czerwca 2008 Autor Share Napisano 25 Czerwca 2008 Czy są to jakieś resztki zimmerytu, albo jego podkładu? Tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gościu Napisano 11 Lipca 2008 Autor Share Napisano 11 Lipca 2008 Z niemocy róbstwa...dłubnąłem troszkę w tym potworku. Zgasiłem nieco ta "BIEL" i kammo. zaciemniłem także miejsca na błoto. Doschnie i maluję dalej..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pafica Napisano 11 Lipca 2008 Share Napisano 11 Lipca 2008 Biedny tomcat........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
reggy Napisano 11 Lipca 2008 Share Napisano 11 Lipca 2008 No i teraz przyznam, że mi się podoba. Od razu ma charakter, taki mroczny! A tył wieży, szczególnie efekt metalu, bardzo mi się podoba! Gratulację i oby tak dalej! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LordDisneyland Napisano 12 Lipca 2008 Share Napisano 12 Lipca 2008 Słuchaj, 'Kaputt" chyba się pisze przez dwa T na końcu... Fajny brudas! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gościu Napisano 12 Lipca 2008 Autor Share Napisano 12 Lipca 2008 Dzieki Piotr chyba Nie chyba,a na pewno. Kalke wziałem z Perschinga, był błąd...może autorzy mieli na mysli..ze Amerykanie nie znali jezyka niemieckiego i tak pisali. W takim właśnie układzie widzę ten wóż. Po całym zabazgraniu chce mu dać jeszcze kilka napisów a`la pędzel w jęz. angielskim. A pomysł..poczytałem taka ksiązeczke,gdzie bylo opisane..że Rosjanie chodzili w kolo Tygrysa,którego uznali za zniszczony.zaloga siedziala cicho(zabrakło im amunicji) Dowódca pod osłona nocy poleciał na tyły,by dotachac kilka sztuk.Tank był tak ostrzelany, że myslano ze wrak.Dowódca wrócił,wypalili pociski i dopiero zostawili tanka. Został odholowany,ale niestety juz nie nadawał sie do naprawy..cos w ten deseń. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LordDisneyland Napisano 16 Lipca 2008 Share Napisano 16 Lipca 2008 Rafale, za..no fajna opowieść jest, no! Pamiętasz, co za to była za książka ? nie znali jezyka niemieckiego ? No i ja również jak polscy scenarzyści też mam znikomą znajomość niemczyzny... Aha, mam córce kupić kraba, wszystko przez ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pafica Napisano 16 Lipca 2008 Share Napisano 16 Lipca 2008 Rafale, za..no fajna opowieść jest, no! Pamiętasz, co za to była za książka ? Takie książeczki za 5zeta,(teraz już za 3) kroniki wojenne, Pancerna pięść. http://images.google.pl/imgres?imgurl=http://www.czytajtanio.pl/repository/thumbnails/pod_niebem_flandrii.29382.86x120.jpg&imgrefurl=http://www.czytajtanio.pl/product.php/1,52/6444/Pancerna-piesc.-Kroniki-wojenne-nr-1.html&h=119&w=86&sz=7&hl=pl&start=5&tbnid=W_xX5_-2v49NIM:&tbnh=88&tbnw=64&prev=/images%3Fq%3Dtygrys%2Bpancerna%2Bpi%25C4%2599%25C5%259B%25C4%2587%26gbv%3D2%26hl%3Dpl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi