kowal76 Napisano 19 Listopada 2021 Autor Share Napisano 19 Listopada 2021 3 minuty temu, myszaty napisał: Ja bym chyba zaryzykował zrobienie dziurek w tej żaluzji...choć to ryzykowne. Jeśli chodzi o to na zębach, to już jest podziurkowane. Lepiej widać na poprzedniej fotce. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 19 Listopada 2021 Share Napisano 19 Listopada 2021 Godzinę temu, kowal76 napisał: Kalki wszystkie położone :). No to go jeszcze trochę uwalić i będzie super. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowal76 Napisano 19 Listopada 2021 Autor Share Napisano 19 Listopada 2021 8 minut temu, barszczo napisał: No to go jeszcze trochę uwalić i będzie super. Tak trzeba uczynić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowal76 Napisano 20 Listopada 2021 Autor Share Napisano 20 Listopada 2021 Połysk pod łosza położony. Strasznie mnie denerwują drobne kłaczki (pewnie kota) i nie tylko osiadające na modelu :(. Jednak takie mam warunki w mieszkaniu i niestety muszę się z tym godzić. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
myszaty Napisano 20 Listopada 2021 Share Napisano 20 Listopada 2021 Miodzio kolorki. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 20 Listopada 2021 Share Napisano 20 Listopada 2021 1 godzinę temu, kowal76 napisał: Strasznie mnie denerwują drobne kłaczki (pewnie kota) i nie tylko osiadające na modelu Skąd ja to znam . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowal76 Napisano 21 Listopada 2021 Autor Share Napisano 21 Listopada 2021 Po całości dałem szarego łosza Tamki. We wnękach i na żaluzjach czarny. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowal76 Napisano 22 Listopada 2021 Autor Share Napisano 22 Listopada 2021 Łosz wytarty. Na zdjęciach prawie go nie widać , ale zapewniam że jest :). Jest bardzo delikatny i o taki mi chodziło. Teraz jeszcze jakieś ślady eksploatacji, okopcenia i w sumie koniec będzie. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 22 Listopada 2021 Share Napisano 22 Listopada 2021 Super wygląda. Ajabym jednak na amelinium dał ciemniejszego washa... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowal76 Napisano 22 Listopada 2021 Autor Share Napisano 22 Listopada 2021 3 minuty temu, barszczo napisał: Super wygląda. Ajabym jednak na amelinium dał ciemniejszego washa... Może i masz rację, ale na żywo o wiele lepiej jest widoczny. Muszę jednak kupić coś ciemniejszego z szarości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowal76 Napisano 22 Listopada 2021 Autor Share Napisano 22 Listopada 2021 Tutaj trochę lepiej widać. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowal76 Napisano 23 Listopada 2021 Autor Share Napisano 23 Listopada 2021 Trochę tam pobrudziłem i znowu na zdjęciach w sumie mało widać. Okopcenia pierwszy raz robiłem aero i nie jestem zadowolony, bo wyszły marnie. Przy kolejnym będzie lepiej :0. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xatrix_pl Napisano 23 Listopada 2021 Share Napisano 23 Listopada 2021 Bardzo fajnie to wygląda, lubię taką czysta i estetyczną pracę. Kibicuje dalej. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 23 Listopada 2021 Share Napisano 23 Listopada 2021 Okopcenia pod spodem trochę mocne. Jak to oleje to można zmyć. Bardzo fajnie robi się te ślady czarnym pigmentem przy pomocy ściętego na krótko i na płasko pędzelka, polecam . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowal76 Napisano 23 Listopada 2021 Autor Share Napisano 23 Listopada 2021 7 minut temu, barszczo napisał: Okopcenia pod spodem trochę mocne. Jak to oleje to można zmyć. Bardzo fajnie robi się te ślady czarnym pigmentem przy pomocy ściętego na krótko i na płasko pędzelka, polecam . To niestety farba Gunze , a co do pigmentu, to właśnie wcześniej robiłem podobną metodą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marek d Napisano 23 Listopada 2021 Share Napisano 23 Listopada 2021 Dodaj jeszcze taki malowniczy wyciek i do galeri 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowal76 Napisano 23 Listopada 2021 Autor Share Napisano 23 Listopada 2021 35 minut temu, marek d napisał: Dodaj jeszcze taki malowniczy wyciek i do galeri Dzięki Marku za sugestię. Lepiej nie potrafię :). 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marek d Napisano 23 Listopada 2021 Share Napisano 23 Listopada 2021 Jest dobrze. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotr2498 Napisano 23 Listopada 2021 Share Napisano 23 Listopada 2021 Co do okopceń malowanych aero, to następnym razem rozcieńcz mocniej farbę i staraj się nie malować na raz, tylko stopniowo je budować. Możesz spróbować również psiknąć rozcieńczonymi farbami olejnymi np. abteilunga, wtedy jak coś nie wyjdzie to można zmyć i namalować na nowo. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowal76 Napisano 24 Listopada 2021 Autor Share Napisano 24 Listopada 2021 Samolocik prawie gotowy. Światełka pomalowane i maski zdjęte. Pozostało dokleić drobne elementy. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 24 Listopada 2021 Share Napisano 24 Listopada 2021 Bardzo fajnie. Rakiety będą? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowal76 Napisano 25 Listopada 2021 Autor Share Napisano 25 Listopada 2021 (edytowane) 9 godzin temu, barszczo napisał: Bardzo fajnie. Rakiety będą? Tak, rakiety i bomby . Edytowane 25 Listopada 2021 przez kowal76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moses Napisano 25 Listopada 2021 Share Napisano 25 Listopada 2021 Bąby? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowal76 Napisano 25 Listopada 2021 Autor Share Napisano 25 Listopada 2021 bomby :. z telefonu szybko pisalem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowal76 Napisano 25 Listopada 2021 Autor Share Napisano 25 Listopada 2021 Model skończony :). 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi