Wicio1d Napisano 29 Czerwca 2008 Share Napisano 29 Czerwca 2008 Nie ma za bardzo czym, slawny nie byl, ale za to ladnie malowal. Zawsze jest czym. Wiec tu nie ściemniaj ;) polegl aerograf (ukrecilem dysze) Poszukaj na forum o tym problemie, pamiętam chyba Adize próbowała naprawić tą rzecz. A sam model, hmm, no cóż nic dodać nic ująć, wiec jest git. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rtoipmodest Napisano 29 Czerwca 2008 Share Napisano 29 Czerwca 2008 Bardzo ładnie. Z jakiego okresu pochodzi foto wraku? Na czołgu jakieś dziwne arabskie postaci.... Coś mi się też widzi, że producent nie popisał się przy przedmuchiwaczu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamkijak Napisano 29 Czerwca 2008 Autor Share Napisano 29 Czerwca 2008 Brzydki, że aż piękny Prawdziwy mezczyzna musi miec pare blizn oszukaj na forum o tym problemie, pamiętam chyba Adize próbowała naprawić tą rzecz. Pamietam ten watek. Odpuszcze sobie i poprostu kupie nowa dysze, a jak okolicznosci pozwola ta kupie caly aero nowy. Bardzo ładnie. Z jakiego okresu pochodzi foto wraku? Na czołgu jakieś dziwne arabskie postaci....Coś mi się też widzi, że producent nie popisał się przy przedmuchiwaczu. Zdaje sie ze 2003, chlopaki uciekali z nieudanego rajdu na przedmiesciach Bagdadu i sie im pojazd zapalil, a ze nie udalo sie ugasic to zabrali co sie dalo i uciekli. Pozostawiony sam sobie zostal 2-krotnie zbombardowany przez lotnictwo USA. Irakijczycy twierdzili ze to oni go zniszczyli, stad te tlumy z wasami imprezke na nim robia. Wrak zostal w terminie pozniejszym odzyskany. Podzialalem troche w temacie podstawki: p.s napisu na lufie nie bedzie, poniewaz przekracza to moje mozliwosci, wiec lepiej brak niz totalny syf. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamkijak Napisano 29 Czerwca 2008 Autor Share Napisano 29 Czerwca 2008 Bedzie post pod postem, ale trudno. Walka trwa, prosze nie zwracac uwagi na jakosc podstawki, bo takie rzeczy to zawsze czyszcze i dopieszczam na koncu, wiec jest krzywo i co nieco wystaje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thomson9 Napisano 29 Czerwca 2008 Share Napisano 29 Czerwca 2008 Ogólnie ładnie i pięknie , ale cos mi te lewitujące zawieszenie nie pasuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Godfryd Napisano 29 Czerwca 2008 Share Napisano 29 Czerwca 2008 Faktura i kolor piasku mi się nie podoba- zbyt ciemny i "gruboziarnisty". Model... hmm zobaczymy co będzie po pigmentach etc- możesz z tego zrobić świetny model, ale możesz też schrzanić... zobaczy się jak będzie Btw- tło z leżącymi zwłokami mnie urzekło :> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamkijak Napisano 29 Czerwca 2008 Autor Share Napisano 29 Czerwca 2008 cos mi te lewitujące zawieszenie nie pasuje Faktura i kolor piasku mi się nie podoba- zbyt ciemny i "gruboziarnisty" Pierwsze zdjecie z pierwszego postu wiele wyjasnia. Na ostateczne kolory jeszcze trzeba poczekac. możesz z tego zrobić świetny model, ale możesz też schrzanić... zobaczy się jak będzie Smile Ja juz jestem bardzo zadowolony, a to najwazniejsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
subgrafik Napisano 29 Czerwca 2008 Share Napisano 29 Czerwca 2008 tawyrwa jest zdecydowanie za mala u Ciebie... ale ogolnie dobrze podstawka wrozy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thomson9 Napisano 29 Czerwca 2008 Share Napisano 29 Czerwca 2008 Dobra sory, mój błąd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamkijak Napisano 30 Czerwca 2008 Autor Share Napisano 30 Czerwca 2008 tawyrwa jest zdecydowanie za mala u Ciebie...ale ogolnie dobrze podstawka wrozy. Wiem, kurcze gipsu zabraklo na podwyzszenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej2 Napisano 30 Czerwca 2008 Share Napisano 30 Czerwca 2008 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamkijak Napisano 1 Lipca 2008 Autor Share Napisano 1 Lipca 2008 Walka trwa, troche pobawilem sie olejami i suchymi pastelami. Nadal jeszcze troche pracy pozostalo, szczegolnie musze wykonac troche zlomu, ktory powinien lezec dookola. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Barthass Napisano 1 Lipca 2008 Share Napisano 1 Lipca 2008 Cóż więcej można powiedzieć, cud malina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Złośliwiec Napisano 1 Lipca 2008 Share Napisano 1 Lipca 2008 A co z panami "wąsaczami"? Poszli do meczetu podziękować Allachowi? Będziesz dawał jakichś miejscowych złomiarzy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamkijak Napisano 1 Lipca 2008 Autor Share Napisano 1 Lipca 2008 A co z panami "wąsaczami"? Poszli do meczetu podziękować Allachowi? Będziesz dawał jakichś miejscowych złomiarzy? Raczej do miejscowego handlarza zeby dokupic RPG. Nie da rady, figurantow to jeszcze dlugo nie zrobie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 1 Lipca 2008 Share Napisano 1 Lipca 2008 Koniecznie jak czujesz się na siłach przygotuj przynajmniej dwie figurki.... ożywi to całą diorke. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamkijak Napisano 2 Lipca 2008 Autor Share Napisano 2 Lipca 2008 Koniecznie jak czujesz się na siłach przygotuj przynajmniej dwie figurki.... ożywi to całą diorke Kurcze wiem ze dodalobu to klimatu i zycia, ale naprawde nie czuje sie na silach. Nie chce zrobic czegos do kitu wiec nie robie wcale. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skoti Napisano 2 Lipca 2008 Share Napisano 2 Lipca 2008 to może ktoś z forumowiczów, dobrze malujących figurki, wspomoże kolegę . Ja odpadam, potrafię pomalowac co najwyżej orka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tenggeri Napisano 2 Lipca 2008 Share Napisano 2 Lipca 2008 Kurcze wiem ze dodalobu to klimatu i zycia, ale naprawde nie czuje sie na silach. Nie chce zrobic czegos do kitu wiec nie robie wcale. Z takim podejściem to jeszcze dłuugo żadnego figuranta nie zrobisz. Wedłu mnie trzeba próbować, żeby się czegoś nauczyć, trening czyni mistrza. A chociaż jedna figurka dodałaby uroku dioramce, która i tak wygląda świetnie, ale z jakimś arabem wyglądałaby jeszcze lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamkijak Napisano 2 Lipca 2008 Autor Share Napisano 2 Lipca 2008 Z takim podejściem to jeszcze dłuugo żadnego figuranta nie zrobisz. Wedłu mnie trzeba próbować, żeby się czegoś nauczyć, trening czyni mistrza. Tylko ze ja mierze sily na zamiary i wiem ze na figurantow za wczesnie, chociaz niewatpliwie by sie przydali. Tymczasem cala zaloga miejscowych oprychow poszla na zakupy do grubego khaleema, kupuja zapasy granatnikow i pomady do wasow. kolejny element tej ukladanki na miejscu. Trzeba to teraz wszystko zgrac ze soba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas HS Napisano 2 Lipca 2008 Share Napisano 2 Lipca 2008 Bardzo realistycznie to wygląda. Gratuluję umiejętności, pomysłu i wykonania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paffko Napisano 2 Lipca 2008 Share Napisano 2 Lipca 2008 Szczękopad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamkijak Napisano 21 Lipca 2008 Autor Share Napisano 21 Lipca 2008 Witam po dluzszej przerwie. Projekt juz skonczony, nic wiecej do niego nie dodam. Tym modelem koncze kariere modelarska....w stanie wolnym i zaczynam jako zonaty (ciekawe czy bedzie nadal taka mila jak juz ma co chciala). Wracajac do tematu to wiem ze jeszcze by mozna cos z tego wycisnac, ale ja jestem dziko zadowolony i dumny z tej pracy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
subgrafik Napisano 21 Lipca 2008 Share Napisano 21 Lipca 2008 Super Ci to wyszlo ... osobiscie tylko bym go jeszcze pomeczyl malarsko... pozdrawiam pawel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas HS Napisano 21 Lipca 2008 Share Napisano 21 Lipca 2008 Gratulację świetnego modelu i powodzenia na nowej drodze życia za model Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi