Bengal Napisano 23 Czerwca 2022 Autor Share Napisano 23 Czerwca 2022 Cześć, coś tam się ruszyło spokojnie do przodu jakoś mam pecha przy tym modelu, wybitnie mi on nie idzie po myśli 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bengal Napisano 16 Września 2022 Autor Share Napisano 16 Września 2022 Cześć skończyłem w końcu i udało mi się cyknąć fotki galerii nie ma sensu chyba robić za dużo baboli 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DamianPoltorak Napisano 16 Września 2022 Share Napisano 16 Września 2022 Podoba mi się. Osobiście bym dodał tylko jedną warstwę farby na skrzydle na ciemny kolor, wygląda jakby preshading przebijał od spodu. Przypomniałeś mi, że sam od kilku tygodni nie ruszyłem nic u siebie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 16 Września 2022 Share Napisano 16 Września 2022 3 godziny temu, Bengal napisał: galerii nie ma sensu chyba robić za dużo baboli Ja na Twoim miejscu bym nie ryzykował i zrobił galerię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 16 Września 2022 Share Napisano 16 Września 2022 Przejedź jeszcze mgiełką po szarym i dawaj galerię . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bengal Napisano 17 Września 2022 Autor Share Napisano 17 Września 2022 W dniu 16.09.2022 o 14:48, DamianPoltorak napisał: Osobiście bym dodał tylko jedną warstwę farby na skrzydle na ciemny kolor, wygląda jakby preshading przebijał od spodu. W dniu 16.09.2022 o 18:11, barszczo napisał: Przejedź jeszcze mgiełką po szarym . Raczej chyba nie ma potrzeby, w świetle dzienny wygląda ok, zerknijcie W dniu 16.09.2022 o 17:51, Xmen napisał: i zrobił galerię. W dniu 16.09.2022 o 18:11, barszczo napisał: dawaj galerię . Raczej odpada, zerknijcie na łączenie połówek od góry, toć to wstyd i przypał takie coś pokazywać w galerii W dniu 16.09.2022 o 14:48, DamianPoltorak napisał: Przypomniałeś mi, że sam od kilku tygodni nie ruszyłem nic u siebie. rób rób trzeba skończyć zaczęte tematy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RogerM Napisano 17 Września 2022 Share Napisano 17 Września 2022 Jaka szpara na górze? W zasadzie od osłony kabiny do natarcia statecznika pionowego powinno być widoczne łączenie, jedynie przed wiatrochronem (element z dwoma wziernikami) nie powinno być linii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 17 Września 2022 Share Napisano 17 Września 2022 25 minut temu, Bengal napisał: Raczej odpada, zerknijcie na łączenie połówek od góry, toć to wstyd i przypał takie coś pokazywać w galerii Nie waryjuj i nie szukaj wymówek. Mój wyszedł krzywy a i tak nikt tego nie zauważył. Rób galerię i to już. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bengal Napisano 17 Września 2022 Autor Share Napisano 17 Września 2022 @RogerM właśnie o to łączenie chodzi całkowicie mi jego przerycie nie wyszło i jest krzywo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RogerM Napisano 17 Września 2022 Share Napisano 17 Września 2022 1 minutę temu, Bengal napisał: @RogerM właśnie o to łączenie chodzi całkowicie mi jego przerycie nie wyszło i jest krzywo No to zaszpachluj na gładko, pomaluj i naklej tylko kalkomanię z oznakowaniem tych wzierników, która je obwodzi, i tyle. Takie małe oszukanie oka (; Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bengal Napisano 17 Września 2022 Autor Share Napisano 17 Września 2022 34 minuty temu, Xmen napisał: Nie waryjuj i nie szukaj wymówek. Mój wyszedł krzywy a i tak nikt tego nie zauważył. Rób galerię i to już. jutro zrobię lepsze zdjęcie, chyba jedynie dół mi się podoba 30 minut temu, RogerM napisał: No to zaszpachluj na gładko, pomaluj i naklej tylko kalkomanię z oznakowaniem tych wzierników, która je obwodzi, i tyle. Takie małe oszukanie oka (; problem w tym, że nie lubię iść tak na skróty, wole wiedzieć i widzieć że jest krzywo i mieć nauczkę na przyszłość:) trzeba się uczyć na swoich błędach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DamianPoltorak Napisano 17 Września 2022 Share Napisano 17 Września 2022 3 godziny temu, Bengal napisał: ...toć to wstyd i przypał takie coś pokazywać w galerii Dawaj galerię, czy wstyd czy nie to my już tam ocenimy. Btw. w świetle dnia całkowicie inny się wydaje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bengal Napisano 30 Września 2022 Autor Share Napisano 30 Września 2022 zapraszam do galerii :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi