Szydercza Gała Napisano 3 Września 2025 Napisano 3 Września 2025 Coraz lepiej to wyglada.... A poważnie wyglada w pyte, SCHEAMTYCZNIE. 1 Cytuj
chudyhunter Napisano 4 Października 2025 Autor Napisano 4 Października 2025 (edytowane) By nie rozpoczynać zbędnej dyskusji, że za bardzo zasyfiony itd. wrzucam fotki świadczące o tym, że statki się nie brudzą Edytowane 4 Października 2025 przez chudyhunter 6 2 Cytuj
chudyhunter Napisano 11 Grudnia 2025 Autor Napisano 11 Grudnia 2025 (edytowane) Coś tam powoli się robi Edytowane 11 Grudnia 2025 przez chudyhunter 6 Cytuj
M.A.V. Napisano 30 Grudnia 2025 Napisano 30 Grudnia 2025 11 godzin temu, Szydercza Gała napisał: Wiosłuj ... czy to aluzja do szybkości realizacji warsztatu ? Cytuj
chudyhunter Napisano 30 Grudnia 2025 Autor Napisano 30 Grudnia 2025 24 minuty temu, M.A.V. napisał: czy to aluzja do szybkości realizacji warsztatu ? Chyba tak. Wiosłuje ile mogę, tylko wiosło jedno, stare i połamane, więc tego 1 Cytuj
Szydercza Gała Napisano 30 Grudnia 2025 Napisano 30 Grudnia 2025 Aż mi sie mój Nanczang przypomnial jak na to paCZam.... Cytuj
wieslaw_ Napisano 6 Stycznia Napisano 6 Stycznia Muszę przyznać, że to malowanie wygląda solidnie i przekonująco jeśli wiesz co mam na myśli. Gratki. Cytuj
chudyhunter Napisano 7 Stycznia Autor Napisano 7 Stycznia 21 godzin temu, wieslaw_ napisał: Muszę przyznać, że to malowanie wygląda solidnie i przekonująco jeśli wiesz co mam na myśli. Gratki. Dziękuję! Jest to moje pierwsze podejście do tego efektu i w takiej skali. Nie wyszło źle, ale mam nadzieję, że kolejne wyjdzie lepiej 1 Cytuj
chudyhunter Napisano 23 Stycznia Autor Napisano 23 Stycznia Żeby nie było praca wre... dodałem wodę... w ChatGPT 3 Cytuj
Lipa Napisano 23 Stycznia Napisano 23 Stycznia Fajnie się prezentuje. Mogłeś taki bajer zostawić do galerii. -1,01765% do odbioru końcowego 2 Cytuj
M.A.V. Napisano 23 Stycznia Napisano 23 Stycznia Godzinę temu, Lipa napisał: Mogłeś taki bajer zostawić do galerii tam będzie z jednorożcem... Cytuj
Lipa Napisano 23 Stycznia Napisano 23 Stycznia Godzinę temu, M.A.V. napisał: tam będzie z jednorożcem... Raczej garść porad zapisanych w zeszyciku... Cytuj
chudyhunter Napisano 24 Maja Autor Napisano 24 Maja 15 godzin temu, Szydercza Gała napisał: Poczekam ze FspUłporadami do galerii Dla Naczelnego Śrubiarza do galerii specjalnie zamontuję śruby odwrotnie 2 Cytuj
chudyhunter Napisano 18 Czerwca Autor Napisano 18 Czerwca 5 minut temu, Szydercza Gała napisał: Moje zdanie znasz... Tak Michał, znam, problem tylko jest w tym, że Ty nie masz zdania 1 Cytuj
wieslaw_ Napisano Wtorek o 13:18 Napisano Wtorek o 13:18 Ło panie ale niezłe malowanko. Podoba mi się. 1 Cytuj
chudyhunter Napisano Środa o 19:23 Autor Napisano Środa o 19:23 W dniu 4.08.2026 o 15:18, wieslaw_ napisał: Ło panie ale niezłe malowanko. Podoba mi się. Dziękuję, kiedyś muszę się zebrać i zrobić galerię 2 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi