Szydercza Gała Napisano 3 Września 2025 Share Napisano 3 Września 2025 Coraz lepiej to wyglada.... A poważnie wyglada w pyte, SCHEAMTYCZNIE. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudyhunter Napisano 4 Października 2025 Autor Share Napisano 4 Października 2025 (edytowane) By nie rozpoczynać zbędnej dyskusji, że za bardzo zasyfiony itd. wrzucam fotki świadczące o tym, że statki się nie brudzą Edytowane 4 Października 2025 przez chudyhunter 6 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudyhunter Napisano 11 Grudnia 2025 Autor Share Napisano 11 Grudnia 2025 (edytowane) Coś tam powoli się robi Edytowane 11 Grudnia 2025 przez chudyhunter 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 11 Grudnia 2025 Share Napisano 11 Grudnia 2025 ZUCH Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudyhunter Napisano 29 Grudnia 2025 Autor Share Napisano 29 Grudnia 2025 Kilka szybkich fotek 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 29 Grudnia 2025 Share Napisano 29 Grudnia 2025 Wiosłuj do brzegu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 30 Grudnia 2025 Share Napisano 30 Grudnia 2025 11 godzin temu, Szydercza Gała napisał: Wiosłuj ... czy to aluzja do szybkości realizacji warsztatu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudyhunter Napisano 30 Grudnia 2025 Autor Share Napisano 30 Grudnia 2025 24 minuty temu, M.A.V. napisał: czy to aluzja do szybkości realizacji warsztatu ? Chyba tak. Wiosłuje ile mogę, tylko wiosło jedno, stare i połamane, więc tego 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 30 Grudnia 2025 Share Napisano 30 Grudnia 2025 Aż mi sie mój Nanczang przypomnial jak na to paCZam.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wieslaw_ Napisano 6 Stycznia Share Napisano 6 Stycznia Muszę przyznać, że to malowanie wygląda solidnie i przekonująco jeśli wiesz co mam na myśli. Gratki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudyhunter Napisano 7 Stycznia Autor Share Napisano 7 Stycznia 21 godzin temu, wieslaw_ napisał: Muszę przyznać, że to malowanie wygląda solidnie i przekonująco jeśli wiesz co mam na myśli. Gratki. Dziękuję! Jest to moje pierwsze podejście do tego efektu i w takiej skali. Nie wyszło źle, ale mam nadzieję, że kolejne wyjdzie lepiej 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudyhunter Napisano 23 Stycznia Autor Share Napisano 23 Stycznia Żeby nie było praca wre... dodałem wodę... w ChatGPT 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipa Napisano 23 Stycznia Share Napisano 23 Stycznia Fajnie się prezentuje. Mogłeś taki bajer zostawić do galerii. -1,01765% do odbioru końcowego 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 23 Stycznia Share Napisano 23 Stycznia Godzinę temu, Lipa napisał: Mogłeś taki bajer zostawić do galerii tam będzie z jednorożcem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipa Napisano 23 Stycznia Share Napisano 23 Stycznia Godzinę temu, M.A.V. napisał: tam będzie z jednorożcem... Raczej garść porad zapisanych w zeszyciku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi