sjr Napisano 3 Grudnia 2021 Share Napisano 3 Grudnia 2021 (edytowane) Tak głośno ostatni na forum o Hasegawie że postanowiłem wyciągnąć z zapasów kolejnego szwaba, nie wiem który to już rozgrzebany projekt... Ten na pewno nie łapie się do projektu grupowego Plan jest taki - złożyć prosto z pudla, ładnie pomalować i odstawić na półkę niech cieszy oko. I przede wszystkim, skończyć przed 2022 Edytowane 13 Grudnia 2021 przez sjr 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artek82 Napisano 3 Grudnia 2021 Share Napisano 3 Grudnia 2021 Fajne ma te Hinomaru, takie low vis 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sjr Napisano 16 Grudnia 2021 Autor Share Napisano 16 Grudnia 2021 Już wiem że do stycznia 2022nie skończę Czekam na pasy od Edka i szablon to trasowania różnych kształtów. Na dziś trochę pokleilem i pod malowałem co nieco 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sjr Napisano 3 Stycznia 2022 Autor Share Napisano 3 Stycznia 2022 Przyszły pasy, można zamykać kokpit 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sjr Napisano 4 Stycznia 2022 Autor Share Napisano 4 Stycznia 2022 (edytowane) Przerobiłem seryjna gondole zgodnie ze zdjęciami oryginału Edytowane 4 Stycznia 2022 przez sjr 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sjr Napisano 4 Stycznia 2022 Autor Share Napisano 4 Stycznia 2022 Jutro trafi do malarni 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sjr Napisano 15 Marca 2022 Autor Share Napisano 15 Marca 2022 Wracam do junkersa, kolory bazowe już położone, teraz lekkie poprawki i można nakładać kalki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sjr Napisano 22 Marca 2022 Autor Share Napisano 22 Marca 2022 Powoli do brzegu, trochę kombinowałem z oświetleniem do zdjęć: 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 22 Marca 2022 Share Napisano 22 Marca 2022 2 godziny temu, sjr napisał: trochę kombinowałem z oświetleniem do zdjęć Efekt od razu lepszy, a model wygląda bardzo fajnie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marek K Napisano 23 Marca 2022 Share Napisano 23 Marca 2022 Model haski ma 2 wredne miejsca do złożenia , mocowanie silnika i końce skrzydeł . W twoim modelu wygląda to dość przyzwoicie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 23 Marca 2022 Share Napisano 23 Marca 2022 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi