caughtinthemiddle Napisano 19 Marca Share Napisano 19 Marca Jak koniecznie musisz korzystać z googlowego badziewa, no to masz problem. Tym niemniej całe Twoje produkowanie się w tym temacie tutaj nie ma żadnego sensu, bo nikt z IBG tego nie przeczyta. Jeśli celem nie jest jedynie podbijanie ego, to bardziej roztropnym byłoby napisanie bezpośrednio do zainteresowanych, może coś z tym zrobią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HKK Napisano 19 Marca Share Napisano 19 Marca (edytowane) IBG naprawiło certyfikat strony i ibgmodels.com otwiera się bez problemu w Chrome i na Androidzie. Edytowane 21 Marca przez HKK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wymysl Napisano 24 Marca Share Napisano 24 Marca @SkawinskiMam pytanie do tego malowania: Znam tylko jedno zdjęcie (z prawej strony) tego samolotu. Czy dotarliście do jakichś innych, czy to przypuszczalny wygląd z tej strony? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skawinski Napisano 24 Marca Share Napisano 24 Marca 1 godzinę temu, Wymysl napisał: @SkawinskiMam pytanie do tego malowania: Znam tylko jedno zdjęcie (z prawej strony) tego samolotu. Czy dotarliście do jakichś innych, czy to przypuszczalny wygląd z tej strony? To przypuszczalny wygląd, zrekonstruowany na podstawie samolotu Checkettsa (dowódcy skrzydła). Niemniej jednak w zestawie są pełne oznaczenia RF-U w kolorze Sky, gdyby ktoś chciał jednak np. obmalować literę indywidualną. Michał 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wymysl Napisano Piątek o 08:47 Share Napisano Piątek o 08:47 (edytowane) Miło by było gdyby był dostępny osobny zestaw lusterek. Edytowane Piątek o 09:09 przez Wymysl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skawinski Napisano Piątek o 10:32 Share Napisano Piątek o 10:32 1 godzinę temu, Wymysl napisał: Miło by było gdyby był dostępny osobny zestaw lusterek. Wczesne lusterka są dostępne jako część zestawu elementów zewnętrznych (który chyba przeszedł nieco bez echa). Tutaj link do zestawu do wczesnych Mk I: https://ibg.com.pl/produkt/ibg-models-72u083-1-72-supermarine-spitfire-mk-i-early-k-and-l-series-exterior-details-3d-printed-set/ Zapewne podobny pojawi się do Mk Vb. A czy same lusterka będą osobno - nie wiem, trzeba by było pytać IBG. Ale chyba trochę by było szkoda, bo biorąc pod uwagę koszt pakowania i dystrybucji, to pewnie kosztowałby z połowę kosztu pełnego zestawu części zewnętrznych. Ale ponownie - sam nie wiem - trzeba pytać IBG. Michał 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wymysl Napisano Piątek o 11:43 Share Napisano Piątek o 11:43 Osobno od modelu, ale z innymi dodatkami jak najbardziej mnie satysfakcjonuje Czekam z niecierpliwością na Mk. V. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
martinello Napisano 4 godziny temu Share Napisano 4 godziny temu Do mnie dotarła ramka "O" - i to nie wiem dlaczego 2 sztuki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi