myszaty Napisano 15 Grudnia 2021 Share Napisano 15 Grudnia 2021 (edytowane) Hej, dziś ja coś wrzucę, a mianowicie Jaka-17 z waku który wyprodukował, i to jest niezłe: Ośrodek Badawczo-Rozwojowy Przemysłu Zabawkarskiego i Artykułów Politechnicznych Krajowego Związku Spółdzielni Zabawkarskich w Kielcach. 90-607 Łódź....potęga! Dobra, fotki: Jestem zaskoczony jakością tej wydmuszki, linie dają radę. Będzie klejone! Edytowane 15 Grudnia 2021 przez myszaty 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hello Napisano 15 Grudnia 2021 Share Napisano 15 Grudnia 2021 4 minuty temu, myszaty napisał: Będzie klejone! Nie wiem co napisać ? Zatkało mnie . Kibicuje . Oczywiście w grę wchodzi tylko szachownica ? Hello Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
myszaty Napisano 15 Grudnia 2021 Autor Share Napisano 15 Grudnia 2021 Nooo, o ile zechce się szachownica łaskawie odkleić od papierka, już zamówiłem microscale luquid decal i klej do kalek z tamki, będzie potrzebna ciężka artyleria, teraz trzeba jakieś obrazki ogarnąć, żeby modelbiedy nie było . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KayFranz Napisano 15 Grudnia 2021 Share Napisano 15 Grudnia 2021 Izy, izy. Jeśli się nie odkleją, to coś wymyślimy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hello Napisano 15 Grudnia 2021 Share Napisano 15 Grudnia 2021 (edytowane) Odważnie , ja bym nie dał rady . Jak nie pękniesz to będzie ciekawy warsztat . Trzymam kciuki . W życiu nie kleiłem vacu . Kupić , kupiłem ale nie kleiłem . Hello Edytowane 15 Grudnia 2021 przez Hello 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
myszaty Napisano 15 Grudnia 2021 Autor Share Napisano 15 Grudnia 2021 (edytowane) 11 minut temu, Hello napisał: Odważnie , ja bym nie dał rady . Czemu? W końcu to: Edytowane 15 Grudnia 2021 przez myszaty 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 15 Grudnia 2021 Share Napisano 15 Grudnia 2021 Popraw tytuł, bo masz Jaka-7 Godzinę temu, myszaty napisał: Będzie klejone! Dajesz! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hello Napisano 15 Grudnia 2021 Share Napisano 15 Grudnia 2021 23 minuty temu, myszaty napisał: Czemu? W końcu to: No tak , jeśli robił to : Ośrodek Badawczo-Rozwojowy Przemysłu Zabawkarskiego i Artykułów Politechnicznych Krajowego Związku Spółdzielni Zabawkarskich w Kielcach. Na pewno wiedzieli co piszą . hello 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 15 Grudnia 2021 Share Napisano 15 Grudnia 2021 Nie piszcie całej nazwy bo jest trudna. Używajcie prostego skrótu - OBRPZiAPKZSZ w Kielcach. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaruk Napisano 15 Grudnia 2021 Share Napisano 15 Grudnia 2021 10 lat oznacza wiek fizyczny dziecka, a nie umysłowy. Patrząc na części modelu jestem pewien, że nie dałbym sobie rady. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
myszaty Napisano 15 Grudnia 2021 Autor Share Napisano 15 Grudnia 2021 7 minut temu, zaruk napisał: że nie dałbym sobie rady. Dałbyś...ja swój pierwszy scyzoryk wycyganiłem od dziadka jak miałem niecałe 7 lat...i rzezałem różne dziwne rzeczy i nadal mam 10 palców, myśmy byli manualnie jakby bardziej rozgarnięci...teraz gdybym dał młodemu do szkoły, poszedłbym siedzieć...I Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaruk Napisano 16 Grudnia 2021 Share Napisano 16 Grudnia 2021 7 godzin temu, myszaty napisał: i nadal mam 10 palców Hmmm... Ja mam dwadzieścia. Może jednak Dziadek zrobił błąd? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
myszaty Napisano 16 Grudnia 2021 Autor Share Napisano 16 Grudnia 2021 Nogamy nie rzezamy... Już zeszedłem z drzewa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jery Napisano 16 Grudnia 2021 Share Napisano 16 Grudnia 2021 Model zrobiony prawie 30 lat temu. Mój pierwszy i jedyny sklejony waku. Kalki z przesunięciami kolorów, pożółkły po tylu latach. 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 16 Grudnia 2021 Share Napisano 16 Grudnia 2021 Sklejałem ten model wieki temu. To był mój pierwszy i ostatni model vacu. Wyszedł koszmarnie, wtedy brakowało wiedzy na temat budowania modeli vacu i doświadczenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 16 Grudnia 2021 Share Napisano 16 Grudnia 2021 3 godziny temu, Jery napisał: Model zrobiony prawie 30 lat temu. O Panie, elegancko zrobione łączenia kadłuba i skrzydeł W moim tak dobrze to nie wyglądało... 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi