Xmen Napisano 17 Grudnia 2021 Share Napisano 17 Grudnia 2021 Panowie normalnie wstyd mi za was.Pisania na 500 stron a warsztatów jak na lekarstwo.Hańba mości panowie. Zaczynam (choć to może za dużo powiedziane) warsztacik Szerszenia.Model stary ale dla mnie w sam raz.Jakoś ma dziwny sentyment do tego samolotu.Jak ten wyjdzie w miarę przyzwoicie to sobie kupię nowego z Academy. . 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moses Napisano 17 Grudnia 2021 Share Napisano 17 Grudnia 2021 Zasiadam bo mam go w planach. Tyle że chce go mocno wzbogacić żywicami, dzięki temu nie będzie trącał tak myszką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 17 Grudnia 2021 Share Napisano 17 Grudnia 2021 55 minut temu, Xmen napisał: Panowie normalnie wstyd mi za was. Wstyd to kraść, więc bez żalenia się tu poproszę 55 minut temu, Xmen napisał: Hańba mości panowie. Oj, chyba będzie trzeba parę stron w tym temacie napisać 56 minut temu, Xmen napisał: Zaczynam (choć to może za dużo powiedziane) warsztacik Szerszenia. Jaka jest szansa na kontynuację? Bo nie wiem czy brać jakąś flaszkę i zasiadać koło Moses-a i obserwować. I żeby nie wyszło że rozpracowali i..........rozeszli się do domów bo nic się nie dzieje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moses Napisano 17 Grudnia 2021 Share Napisano 17 Grudnia 2021 4 minuty temu, abtb napisał: ie wiem czy brać jakąś flaszkę i zasiadać koło Moses-a i obserwować. Ale tak przed 13, to się nie godzi, to nie po dżentelmeńsku 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 17 Grudnia 2021 Autor Share Napisano 17 Grudnia 2021 54 minuty temu, abtb napisał: Jaka jest szansa na kontynuację? Duża.Tylko najpierw skończę te dwa co mam rozpoczęte. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Staryfajter1954 Napisano 17 Grudnia 2021 Share Napisano 17 Grudnia 2021 5 godzin temu, Xmen napisał: Panowie normalnie wstyd mi za was.Pisania na 500 stron a warsztatów jak na lekarstwo.Hańba mości panowie. Zaczynam (choć to może za dużo powiedziane) warsztacik Szerszenia.Model stary ale dla mnie w sam raz.Jakoś ma dziwny sentyment do tego samolotu.Jak ten wyjdzie w miarę przyzwoicie to sobie kupię nowego z Academy. . No to jedziesz z koksem ! A co do Horneta z Acadeny w 72 to mam dwumiejscowego i jest bardzo ładny ale.., osłona kabiny jest w jednym elemencie a nie dzielona jak w innych Hornetach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 17 Grudnia 2021 Autor Share Napisano 17 Grudnia 2021 20 minut temu, Staryfajter1954 napisał: osłona kabiny jest w jednym elemencie To dla mnie jak znalazł.I tak robię zamkniętą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jmx62 Napisano 17 Grudnia 2021 Share Napisano 17 Grudnia 2021 Pytanko: jakie linie podziału są w tym Szerszeniu, wklęsłe czy wypukłe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 17 Grudnia 2021 Autor Share Napisano 17 Grudnia 2021 Wklęsłe.Ten model to już trzeci Hornet którego będę robił. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi