Jump to content

KRL, podsumowanie 2021

KRL
 Share

Recommended Posts

Mijający rok nie był dla mnie najlepszym rokiem.

Na początku maja przygotowując się do sezonu wyścigów miałem wypadek co zakończyło się pobytem w szpitalu i blisko cztero miesięczną rehabilitacją.

Niestety uszkodzenie barku i złamanie obojczyka spowodowało że od modelarstwa odpoczywałem  blisko 20 tygodni.

Jednak parę modeli udało się ukończyć.

Przy okazji życzę wszystkim wspaniałek modelarsko i nie tylko nadchodzącego 2022.

Poniżej modele ukończone w 2021r. skala 1:32 i 1:35

3nSSoOJ.jpg?1EQna1En.jpg?1MrPF6Mg.jpg?13AinESE.jpg?1UD3yyjV.jpg?13hpbV1p.jpg?16y2o1jx.jpg?1FTZMayB.jpg?1hRKbgZe.jpg?1NOGFujD.jpgr40PCZS.jpg?1GDIq7gj.jpg?1lJQPyd4.jpg?1

Edited by KRL
  • Like 15

Chciałbym mieć takie wyniki w ciągu roku. Chylę czoła i życzę pełnego powrotu do zdrowia.

Edited by zaruk
  • Like 1

9 minut temu, kozborn napisał:

Przepiękne.

Z którego jesteś najbardziej zadowolony? :)

Dziękuje  na wstępie.

W każdym bym sporo poprawił ale F-4C to ten model który przyniósł mi najwięcej frajdy.

Natomiast w F-4N wyjątkowo jestem zadowolony z dysz i ich okolic.

Edited by KRL

A moje serce skradł AH-1Z, jeśli ma to dla Ciebie jakieś znaczenie :)

Oby więcej Twoich modeli w 2022! :)

• Like 1

Widzę ,że też wystawiłeś rachunek na prawie zeszły rok . Ja chciałbym Tobie życzyć modeli jeszcze lepszych , większych nie , bo tak robisz największe , lepszych i takich które będziesz stawiał przede wszystkim na swoich półkach 👍😇😊😊.

Dosiego roku 

Hello

11 minut temu, Hello napisał:

Widzę ,że też wystawiłeś rachunek na prawie zeszły rok . Ja chciałbym Tobie życzyć modeli jeszcze lepszych , większych nie , bo tak robisz największe , lepszych i takich które będziesz stawiał przede wszystkim na swoich półkach 👍😇😊😊.

Dosiego roku 

Hello

Dziękuję serdecznie. 

Mam już nawet kilka pomysłów na modele na moją półkę.

3 minuty temu, mirage3 napisał:

To jednak coś sobie  zostawisz :super:

O tak, cos przygotuję na wystawy modelarskie.  Phantom już jest będzie jeszcze Wymęczone Zero i Su-25. Wygrałem też na konkursie B-25 od HK Models I ten też zostanie u mnie.