KRL Posted December 29, 2021 Share Posted December 29, 2021 (edited) Mijający rok nie był dla mnie najlepszym rokiem. Na początku maja przygotowując się do sezonu wyścigów miałem wypadek co zakończyło się pobytem w szpitalu i blisko cztero miesięczną rehabilitacją. Niestety uszkodzenie barku i złamanie obojczyka spowodowało że od modelarstwa odpoczywałem blisko 20 tygodni. Jednak parę modeli udało się ukończyć. Przy okazji życzę wszystkim wspaniałek modelarsko i nie tylko nadchodzącego 2022. Poniżej modele ukończone w 2021r. skala 1:32 i 1:35 Edited December 29, 2021 by KRL 15 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zaruk Posted December 29, 2021 Share Posted December 29, 2021 (edited) Chciałbym mieć takie wyniki w ciągu roku. Chylę czoła i życzę pełnego powrotu do zdrowia. Edited December 29, 2021 by zaruk 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adamo722 Posted December 29, 2021 Share Posted December 29, 2021 Zdrówka i wielu wystrzalowych modeli w przyszłym roku 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kozborn Posted December 29, 2021 Share Posted December 29, 2021 Przepiękne. Z którego jesteś najbardziej zadowolony? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KRL Posted December 29, 2021 Author Share Posted December 29, 2021 (edited) 9 minut temu, kozborn napisał: Przepiękne. Z którego jesteś najbardziej zadowolony? Dziękuje na wstępie. W każdym bym sporo poprawił ale F-4C to ten model który przyniósł mi najwięcej frajdy. Natomiast w F-4N wyjątkowo jestem zadowolony z dysz i ich okolic. Edited December 29, 2021 by KRL Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kozborn Posted December 29, 2021 Share Posted December 29, 2021 A moje serce skradł AH-1Z, jeśli ma to dla Ciebie jakieś znaczenie Oby więcej Twoich modeli w 2022! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tap-chan Posted December 29, 2021 Share Posted December 29, 2021 "Rakiety toczą się z naszych fabryk jak parówki!" - oznajmiał Chruszczow w przemówieniach. Tak mi się jakoś skojarzyło. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bemowo Posted December 29, 2021 Share Posted December 29, 2021 Piękne. Minus tylko taki, ze jak widzę kolejne dzieła z Waści warsztatu, to swoje niedokończone prace chowam do szafy... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kon_Bar Posted December 29, 2021 Share Posted December 29, 2021 Gratuluję pięknego "urobku" i życzę powrotu do pełnej formy w 2022 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hello Posted December 31, 2021 Share Posted December 31, 2021 Widzę ,że też wystawiłeś rachunek na prawie zeszły rok . Ja chciałbym Tobie życzyć modeli jeszcze lepszych , większych nie , bo tak robisz największe , lepszych i takich które będziesz stawiał przede wszystkim na swoich półkach . Dosiego roku Hello Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KRL Posted December 31, 2021 Author Share Posted December 31, 2021 11 minut temu, Hello napisał: Widzę ,że też wystawiłeś rachunek na prawie zeszły rok . Ja chciałbym Tobie życzyć modeli jeszcze lepszych , większych nie , bo tak robisz największe , lepszych i takich które będziesz stawiał przede wszystkim na swoich półkach . Dosiego roku Hello Dziękuję serdecznie. Mam już nawet kilka pomysłów na modele na moją półkę. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mirage3 Posted December 31, 2021 Share Posted December 31, 2021 (edited) 29 minut temu, KRL napisał: ... Mam już nawet kilka pomysłów na modele na moją półkę. To jednak coś sobie zostawisz Edited December 31, 2021 by mirage3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KRL Posted December 31, 2021 Author Share Posted December 31, 2021 3 minuty temu, mirage3 napisał: To jednak coś sobie zostawisz O tak, cos przygotuję na wystawy modelarskie. Phantom już jest będzie jeszcze Wymęczone Zero i Su-25. Wygrałem też na konkursie B-25 od HK Models I ten też zostanie u mnie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts