Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Mijający rok nie był dla mnie najlepszym rokiem.

Na początku maja przygotowując się do sezonu wyścigów miałem wypadek co zakończyło się pobytem w szpitalu i blisko cztero miesięczną rehabilitacją.

Niestety uszkodzenie barku i złamanie obojczyka spowodowało że od modelarstwa odpoczywałem  blisko 20 tygodni.

Jednak parę modeli udało się ukończyć.

Przy okazji życzę wszystkim wspaniałek modelarsko i nie tylko nadchodzącego 2022.

Poniżej modele ukończone w 2021r. skala 1:32 i 1:35

3nSSoOJ.jpg?1EQna1En.jpg?1MrPF6Mg.jpg?13AinESE.jpg?1UD3yyjV.jpg?13hpbV1p.jpg?16y2o1jx.jpg?1FTZMayB.jpg?1hRKbgZe.jpg?1NOGFujD.jpgr40PCZS.jpg?1GDIq7gj.jpg?1lJQPyd4.jpg?1

Edytowane przez KRL
  • Like 15
Napisano (edytowane)

Chciałbym mieć takie wyniki w ciągu roku. Chylę czoła i życzę pełnego powrotu do zdrowia.

Edytowane przez zaruk
  • Like 1
Napisano

Przepiękne.

Z którego jesteś najbardziej zadowolony? :)

Napisano (edytowane)
9 minut temu, kozborn napisał:

Przepiękne.

Z którego jesteś najbardziej zadowolony? :)

Dziękuje  na wstępie.

W każdym bym sporo poprawił ale F-4C to ten model który przyniósł mi najwięcej frajdy.

Natomiast w F-4N wyjątkowo jestem zadowolony z dysz i ich okolic.

Edytowane przez KRL
Napisano

A moje serce skradł AH-1Z, jeśli ma to dla Ciebie jakieś znaczenie :)

Oby więcej Twoich modeli w 2022! :)

• Like 1
Napisano

"Rakiety toczą się z naszych fabryk jak parówki!" - oznajmiał Chruszczow w przemówieniach.

Tak mi się jakoś skojarzyło.

Napisano

Gratuluję pięknego "urobku" i życzę powrotu do pełnej formy w 2022 🙂

Napisano

Widzę ,że też wystawiłeś rachunek na prawie zeszły rok . Ja chciałbym Tobie życzyć modeli jeszcze lepszych , większych nie , bo tak robisz największe , lepszych i takich które będziesz stawiał przede wszystkim na swoich półkach 👍😇😊😊.

Dosiego roku 

Hello

Napisano
11 minut temu, Hello napisał:

Widzę ,że też wystawiłeś rachunek na prawie zeszły rok . Ja chciałbym Tobie życzyć modeli jeszcze lepszych , większych nie , bo tak robisz największe , lepszych i takich które będziesz stawiał przede wszystkim na swoich półkach 👍😇😊😊.

Dosiego roku 

Hello

Dziękuję serdecznie. 

Mam już nawet kilka pomysłów na modele na moją półkę.

Napisano (edytowane)
29 minut temu, KRL napisał:

...

Mam już nawet kilka pomysłów na modele na moją półkę.

To jednak coś sobie  zostawisz :super:

Edytowane przez mirage3
Napisano
3 minuty temu, mirage3 napisał:

To jednak coś sobie  zostawisz :super:

O tak, cos przygotuję na wystawy modelarskie.  Phantom już jest będzie jeszcze Wymęczone Zero i Su-25. Wygrałem też na konkursie B-25 od HK Models I ten też zostanie u mnie.