KRL Napisano 29 Grudnia 2021 Share Napisano 29 Grudnia 2021 (edytowane) Mijający rok nie był dla mnie najlepszym rokiem. Na początku maja przygotowując się do sezonu wyścigów miałem wypadek co zakończyło się pobytem w szpitalu i blisko cztero miesięczną rehabilitacją. Niestety uszkodzenie barku i złamanie obojczyka spowodowało że od modelarstwa odpoczywałem blisko 20 tygodni. Jednak parę modeli udało się ukończyć. Przy okazji życzę wszystkim wspaniałek modelarsko i nie tylko nadchodzącego 2022. Poniżej modele ukończone w 2021r. skala 1:32 i 1:35 Edytowane 29 Grudnia 2021 przez KRL 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaruk Napisano 29 Grudnia 2021 Share Napisano 29 Grudnia 2021 (edytowane) Chciałbym mieć takie wyniki w ciągu roku. Chylę czoła i życzę pełnego powrotu do zdrowia. Edytowane 29 Grudnia 2021 przez zaruk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamo722 Napisano 29 Grudnia 2021 Share Napisano 29 Grudnia 2021 Zdrówka i wielu wystrzalowych modeli w przyszłym roku 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kozborn Napisano 29 Grudnia 2021 Share Napisano 29 Grudnia 2021 Przepiękne. Z którego jesteś najbardziej zadowolony? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRL Napisano 29 Grudnia 2021 Autor Share Napisano 29 Grudnia 2021 (edytowane) 9 minut temu, kozborn napisał: Przepiękne. Z którego jesteś najbardziej zadowolony? Dziękuje na wstępie. W każdym bym sporo poprawił ale F-4C to ten model który przyniósł mi najwięcej frajdy. Natomiast w F-4N wyjątkowo jestem zadowolony z dysz i ich okolic. Edytowane 29 Grudnia 2021 przez KRL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kozborn Napisano 29 Grudnia 2021 Share Napisano 29 Grudnia 2021 A moje serce skradł AH-1Z, jeśli ma to dla Ciebie jakieś znaczenie Oby więcej Twoich modeli w 2022! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tap-chan Napisano 29 Grudnia 2021 Share Napisano 29 Grudnia 2021 "Rakiety toczą się z naszych fabryk jak parówki!" - oznajmiał Chruszczow w przemówieniach. Tak mi się jakoś skojarzyło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bemowo Napisano 29 Grudnia 2021 Share Napisano 29 Grudnia 2021 Piękne. Minus tylko taki, ze jak widzę kolejne dzieła z Waści warsztatu, to swoje niedokończone prace chowam do szafy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kon_Bar Napisano 29 Grudnia 2021 Share Napisano 29 Grudnia 2021 Gratuluję pięknego "urobku" i życzę powrotu do pełnej formy w 2022 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hello Napisano 31 Grudnia 2021 Share Napisano 31 Grudnia 2021 Widzę ,że też wystawiłeś rachunek na prawie zeszły rok . Ja chciałbym Tobie życzyć modeli jeszcze lepszych , większych nie , bo tak robisz największe , lepszych i takich które będziesz stawiał przede wszystkim na swoich półkach . Dosiego roku Hello Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRL Napisano 31 Grudnia 2021 Autor Share Napisano 31 Grudnia 2021 11 minut temu, Hello napisał: Widzę ,że też wystawiłeś rachunek na prawie zeszły rok . Ja chciałbym Tobie życzyć modeli jeszcze lepszych , większych nie , bo tak robisz największe , lepszych i takich które będziesz stawiał przede wszystkim na swoich półkach . Dosiego roku Hello Dziękuję serdecznie. Mam już nawet kilka pomysłów na modele na moją półkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirage3 Napisano 31 Grudnia 2021 Share Napisano 31 Grudnia 2021 (edytowane) 29 minut temu, KRL napisał: ... Mam już nawet kilka pomysłów na modele na moją półkę. To jednak coś sobie zostawisz Edytowane 31 Grudnia 2021 przez mirage3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRL Napisano 31 Grudnia 2021 Autor Share Napisano 31 Grudnia 2021 3 minuty temu, mirage3 napisał: To jednak coś sobie zostawisz O tak, cos przygotuję na wystawy modelarskie. Phantom już jest będzie jeszcze Wymęczone Zero i Su-25. Wygrałem też na konkursie B-25 od HK Models I ten też zostanie u mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi