push-up78 Napisano 1 Stycznia 2022 Share Napisano 1 Stycznia 2022 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnrambo Napisano 1 Stycznia 2022 Share Napisano 1 Stycznia 2022 Fajny, tylko buty do wypastowania bo jakieś matowe wyszły, dałbym także większy fragment podłoża na podstawce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gren Napisano 1 Stycznia 2022 Share Napisano 1 Stycznia 2022 Świetny. Dojrzewam do typa i widzę że warto nabyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertmodelarz Napisano 1 Stycznia 2022 Share Napisano 1 Stycznia 2022 (edytowane) W dniu 1.01.2022 o 18:48, johnrambo napisał: Fajny, tylko buty do wypastowania bo jakieś matowe wyszły, dałbym także większy fragment podłoża na podstawce. Zgadzam się w kwestii butów, ponad pięć lat tam spędziłem. Z takim połyskiem, a właściwie jego braku Pan podporucznik nie został by dopuszczony do udziału w żadnej imprezie. Poza tym wszystko wyszło OK. Edytowane 15 Maja 2022 przez robertmodelarz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnrambo Napisano 1 Stycznia 2022 Share Napisano 1 Stycznia 2022 Jesteś na zdjęciu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hello Napisano 1 Stycznia 2022 Share Napisano 1 Stycznia 2022 (edytowane) 1 godzinę temu, robertmodelarz napisał: takim połyskiem, a właściwie jego braku Jak to tak , przecież buty się też brudzą . A nie czekaj , przecież to samoloty się brudzą . Kurcze ... , to nie "to" forum nawet . Żartuję oczywiście . Buty jak najbardziej powinny być " wyglancowane " na 110 %. Czy kolor munduru nie odbiega za bardzo od munduru na zdjęciu ? Hello Edytowane 1 Stycznia 2022 przez Hello Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
push-up78 Napisano 1 Stycznia 2022 Autor Share Napisano 1 Stycznia 2022 Dziki za komenty,Buty celowo zrobłem bez połysku.Efekt zamierzony,By nie było,że nie wiem.Osoba dla,której zmalowałem zaakceptowała .Żołnierz zawodowy-Marynarz- Chorąży Na emeryturze jakieś 47lat.Nauczyciel Geografii.Wolałbym fotę na czarnym tle ale biel jednak przepala trochę to i efekt jest jaki jest zdjęcia.Z resztą fotograf ze mnie żaden.Kolor munduru myślę,że nie ma co podpierać się zdjęciami.Nie raz i dwa przekonałem się ile jest warte zdjęcie.A lubię ciuchy US Army z lat 50tych 60tych i wiem co na foto a potem na żywca.Kolory są zbliżone do realnego.Więc myślę,że dyskusji nie ma co rozpoczynać.A wzorowałem się ze zdjęciu z pudełka.A tam inny odcień. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
push-up78 Napisano 1 Stycznia 2022 Autor Share Napisano 1 Stycznia 2022 (edytowane) 2 godziny temu, gren napisał: Świetny. Dojrzewam do typa i widzę że warto nabyć Nabywaj.Nie ma co żałować.I tak lepszej nie będzie a ten na prawdę elegancko zrobiony. Edytowane 1 Stycznia 2022 przez push-up78 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertmodelarz Napisano 2 Stycznia 2022 Share Napisano 2 Stycznia 2022 8 godzin temu, johnrambo napisał: Jesteś na zdjęciu ? Nie to dużo młodszy kolega, ja już emeryt. Tupałem tam trochę w latach 2002-2008 8 godzin temu, Hello napisał: Jak to tak , przecież buty się też brudzą . A nie czekaj , przecież to samoloty się brudzą . Kurcze ... , to nie "to" forum nawet . Żartuję oczywiście . Buty jak najbardziej powinny być " wyglancowane " na 110 %. Czy kolor munduru nie odbiega za bardzo od munduru na zdjęciu ? Hello Mundury są szyte indywidualnie na miarę, a kolory materiału miały różne odcienie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaruk Napisano 5 Stycznia 2022 Share Napisano 5 Stycznia 2022 Co do połysku zgoda, reszta - jak dla mnie - bez zarzutu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
myszaty Napisano 7 Stycznia 2022 Share Napisano 7 Stycznia 2022 Super - bardzo fajnie wyszedł ten oficer. Przyglądałem sie czy nie dało by się z niego zrobić Nadwiślańczyka, ale myśmy mieli inaczej szyte mundury...no i nie oficer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertmodelarz Napisano 8 Stycznia 2022 Share Napisano 8 Stycznia 2022 6 godzin temu, myszaty napisał: Super - bardzo fajnie wyszedł ten oficer. Przyglądałem sie czy nie dało by się z niego zrobić Nadwiślańczyka, ale myśmy mieli inaczej szyte mundury...no i nie oficer Nie da się zrobić z figurki ICM "nadwiślana" - mundur zupełnie inny- nawiązujący do wzoru używanego przed wojną. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
winrich Napisano 9 Stycznia 2022 Share Napisano 9 Stycznia 2022 zacna figurka, szkoda tylko, że zdjęcia jak na tą skalę takie małe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi