johnrambo Napisano 1 Stycznia 2022 Napisano 1 Stycznia 2022 Fajny, tylko buty do wypastowania bo jakieś matowe wyszły, dałbym także większy fragment podłoża na podstawce. Cytuj
gren Napisano 1 Stycznia 2022 Napisano 1 Stycznia 2022 Świetny. Dojrzewam do typa i widzę że warto nabyć Cytuj
robertmodelarz Napisano 1 Stycznia 2022 Napisano 1 Stycznia 2022 (edytowane) W dniu 1.01.2022 o 18:48, johnrambo napisał: Fajny, tylko buty do wypastowania bo jakieś matowe wyszły, dałbym także większy fragment podłoża na podstawce. Zgadzam się w kwestii butów, ponad pięć lat tam spędziłem. Z takim połyskiem, a właściwie jego braku Pan podporucznik nie został by dopuszczony do udziału w żadnej imprezie. Poza tym wszystko wyszło OK. Edytowane 15 Maja 2022 przez robertmodelarz Cytuj
Hello Napisano 1 Stycznia 2022 Napisano 1 Stycznia 2022 (edytowane) 1 godzinę temu, robertmodelarz napisał: takim połyskiem, a właściwie jego braku Jak to tak , przecież buty się też brudzą . A nie czekaj , przecież to samoloty się brudzą . Kurcze ... , to nie "to" forum nawet . Żartuję oczywiście . Buty jak najbardziej powinny być " wyglancowane " na 110 %. Czy kolor munduru nie odbiega za bardzo od munduru na zdjęciu ? Hello Edytowane 1 Stycznia 2022 przez Hello Cytuj
push-up78 Napisano 1 Stycznia 2022 Autor Napisano 1 Stycznia 2022 Dziki za komenty,Buty celowo zrobłem bez połysku.Efekt zamierzony,By nie było,że nie wiem.Osoba dla,której zmalowałem zaakceptowała .Żołnierz zawodowy-Marynarz- Chorąży Na emeryturze jakieś 47lat.Nauczyciel Geografii.Wolałbym fotę na czarnym tle ale biel jednak przepala trochę to i efekt jest jaki jest zdjęcia.Z resztą fotograf ze mnie żaden.Kolor munduru myślę,że nie ma co podpierać się zdjęciami.Nie raz i dwa przekonałem się ile jest warte zdjęcie.A lubię ciuchy US Army z lat 50tych 60tych i wiem co na foto a potem na żywca.Kolory są zbliżone do realnego.Więc myślę,że dyskusji nie ma co rozpoczynać.A wzorowałem się ze zdjęciu z pudełka.A tam inny odcień. Cytuj
push-up78 Napisano 1 Stycznia 2022 Autor Napisano 1 Stycznia 2022 (edytowane) 2 godziny temu, gren napisał: Świetny. Dojrzewam do typa i widzę że warto nabyć Nabywaj.Nie ma co żałować.I tak lepszej nie będzie a ten na prawdę elegancko zrobiony. Edytowane 1 Stycznia 2022 przez push-up78 Cytuj
robertmodelarz Napisano 2 Stycznia 2022 Napisano 2 Stycznia 2022 8 godzin temu, johnrambo napisał: Jesteś na zdjęciu ? Nie to dużo młodszy kolega, ja już emeryt. Tupałem tam trochę w latach 2002-2008 8 godzin temu, Hello napisał: Jak to tak , przecież buty się też brudzą . A nie czekaj , przecież to samoloty się brudzą . Kurcze ... , to nie "to" forum nawet . Żartuję oczywiście . Buty jak najbardziej powinny być " wyglancowane " na 110 %. Czy kolor munduru nie odbiega za bardzo od munduru na zdjęciu ? Hello Mundury są szyte indywidualnie na miarę, a kolory materiału miały różne odcienie. Cytuj
zaruk Napisano 5 Stycznia 2022 Napisano 5 Stycznia 2022 Co do połysku zgoda, reszta - jak dla mnie - bez zarzutu. Cytuj
myszaty Napisano 7 Stycznia 2022 Napisano 7 Stycznia 2022 Super - bardzo fajnie wyszedł ten oficer. Przyglądałem sie czy nie dało by się z niego zrobić Nadwiślańczyka, ale myśmy mieli inaczej szyte mundury...no i nie oficer Cytuj
robertmodelarz Napisano 8 Stycznia 2022 Napisano 8 Stycznia 2022 6 godzin temu, myszaty napisał: Super - bardzo fajnie wyszedł ten oficer. Przyglądałem sie czy nie dało by się z niego zrobić Nadwiślańczyka, ale myśmy mieli inaczej szyte mundury...no i nie oficer Nie da się zrobić z figurki ICM "nadwiślana" - mundur zupełnie inny- nawiązujący do wzoru używanego przed wojną. 1 Cytuj
winrich Napisano 9 Stycznia 2022 Napisano 9 Stycznia 2022 zacna figurka, szkoda tylko, że zdjęcia jak na tą skalę takie małe. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi