GIUSEPPE Napisano 5 Stycznia 2022 Share Napisano 5 Stycznia 2022 YAK-3 , SPECJAL HOBBY 1/32, malowany Hatakami. 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarek Napisano 5 Stycznia 2022 Share Napisano 5 Stycznia 2022 Ładny, podoba mi się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 5 Stycznia 2022 Share Napisano 5 Stycznia 2022 Świetny Jaczek, malowanie i brudzenie ekstra. Like jutro bo mi się limit wyczerpał . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamo722 Napisano 5 Stycznia 2022 Share Napisano 5 Stycznia 2022 Spoko bardzo fajny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 5 Stycznia 2022 Share Napisano 5 Stycznia 2022 Bardzo ładny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kozborn Napisano 6 Stycznia 2022 Share Napisano 6 Stycznia 2022 Ten samolot nie wiem czemu ale zawsze kojarzył mi się z tanią PRLowską mydelniczką. Mam wrażenie, że to plastikowa konstrukcja jak trabant a jednak Tobie wyszedł ten trabant pierwszorzędnie. Piękny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafał B Napisano 6 Stycznia 2022 Share Napisano 6 Stycznia 2022 Bardzo ładne wykonanie, fajnie i realistycznie zmęczone poszycie, brudzenie, wycieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jmx62 Napisano 6 Stycznia 2022 Share Napisano 6 Stycznia 2022 Ogólnie robi pozytywne wrażenie. Nie widzi mi się za bardzo odwzorowanie poszycia płóciennego zwłaszcza na sterze kierunku no ale to wina zestawu. I jeszcze pytanie: co to są za "fale" na górze kadłuba za kabiną widoczne zwłaszcza na jasniejszym szarym? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GIUSEPPE Napisano 7 Stycznia 2022 Autor Share Napisano 7 Stycznia 2022 Cytat I jeszcze pytanie: co to są za "fale" na górze kadłuba za kabiną widoczne zwłaszcza na jasniejszym szarym? Na tym typie praktycznie nie występują linie podziału, żeby uatrakcyjnić model wizualnie postanowiłem zaakcentować łączenie sklejki (kadłub, skrzydła, stateczniki poziome). Wiem że miła się to z prawdą, ale mi to nie przeszkadza. Dla nie ważne żeby model był atrakcyjny wizualnie, no tak już mam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi