KubaRo950 Napisano 6 Stycznia 2022 Share Napisano 6 Stycznia 2022 (edytowane) Model Dragona 1/35 + dodatki: *Tobołki i Plecaki mix Legend'a oraz BlackDoga *Figurka żywiczna *Elementy drukowane 3D *Anteny RB *Plandeki lepione z Milliputa Malowany Vallejo (Zestaw do IDF AFV) + brudzenie tym co miałem na warsztacie, głównie chemia AMMO/AK Enjoy Edytowane 6 Stycznia 2022 przez KubaRo950 17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mandrivecs Napisano 6 Stycznia 2022 Share Napisano 6 Stycznia 2022 Kapitalny model! Bambetle zmalowany prima sort! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrkur Napisano 6 Stycznia 2022 Share Napisano 6 Stycznia 2022 Podoba się! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
martinello Napisano 6 Stycznia 2022 Share Napisano 6 Stycznia 2022 2 godziny temu, KubaRo950 napisał: ... *Figurka żywiczna *Elementy drukowane 3D Już Kolega pytał - jaka to figurka, a od siebie dodam pytanie - jakie elementy 3d Model świetny, ma tylko dwie wady: - jest dragonem - nie wygląda najlepiej na białym tle... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KubaRo950 Napisano 6 Stycznia 2022 Autor Share Napisano 6 Stycznia 2022 Dziekuję wszystkim za pozytywny odbiór 21 minut temu, martinello napisał: Już Kolega pytał - jaka to figurka, a od siebie dodam pytanie - jakie elementy 3d Model świetny, ma tylko dwie wady: - jest dragonem - nie wygląda najlepiej na białym tle... Co do elementów to wszystkie skrzynki, butla z gazem, narzędzia, skrzynka narzędziowa, butle 5L z wodą i pewnie jeszcze coś Wszystko to produkcja @Przemek Przybulewski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KubaRo950 Napisano 6 Stycznia 2022 Autor Share Napisano 6 Stycznia 2022 (edytowane) 2 godziny temu, bulik58 napisał: Znalazla sie zguba , bardzo fajny model.Na podstawce wygladalby duzo lepiej , jakiej firmy to sa figurki? Prawdopodobnie jakieś Vietnamskie z Bravo6, kiedyś miałem okazje tego nakupić, a że z wyglądu pasują do 70/80 lat IDF to takie wrzucam Edytowane 6 Stycznia 2022 przez KubaRo950 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KubaRo950 Napisano 6 Stycznia 2022 Autor Share Napisano 6 Stycznia 2022 Poznaję ten wzór, myślałem jednak że wprowadzili go troszkę póżniej, tj. 80+, a wcześniej poprzejmowali wyposażenie razem ze sprzętem z USA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jonathan Napisano 17 Stycznia 2022 Share Napisano 17 Stycznia 2022 Fajowy. Az mnie wzięło na skończenie mojego 6B 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 18 Stycznia 2022 Share Napisano 18 Stycznia 2022 Ten tez efektowny (nie efekciarski). Świetnie się prezentuje 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mirek66 Napisano 19 Stycznia 2022 Share Napisano 19 Stycznia 2022 Jak poprzednio bardzo ładny , tylko znów ostrość . Pozdrawiam Mirek . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GreGG24 Napisano 21 Stycznia 2022 Share Napisano 21 Stycznia 2022 Kolejny model, który przykuwa uwagę. Jestem pod wrażeniem Twojej dbałości o szczegóły. Ten również się prosi o podstawkę, tym razem Pokój dla Galilei. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cdarek Napisano 23 Stycznia 2022 Share Napisano 23 Stycznia 2022 Model super.....tło .....jestem za /ciekawe/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi