toled Napisano 15 Czerwca 2022 Share Napisano 15 Czerwca 2022 41 minut temu, cayman napisał: Widzę, że Fujimi tradycyjnie dało mistrzowskie spasowanie lamp z budą Prawa okej, lewa ze szparą. Ja nie wiem, tam w fabryce oni to ręcznie wyrabiają czy jak, że nie potrafią odbicia zrobić tej samej części? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cayman Napisano 15 Czerwca 2022 Autor Share Napisano 15 Czerwca 2022 46 minut temu, toled napisał: Widzę, że Fujimi tradycyjnie dało mistrzowskie spasowanie lamp z budą Prawa okej, lewa ze szparą. Ja nie wiem, tam w fabryce oni to ręcznie wyrabiają czy jak, że nie potrafią odbicia zrobić tej samej części? Lampy nie są jeszcze wklejone bo będzie jeszcze pasowanie i czarnym markerem tworzona imitacja uszczelki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartas89 Napisano 15 Czerwca 2022 Share Napisano 15 Czerwca 2022 Jak robisz tą imitację uszczelek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BCI Batou Napisano 15 Czerwca 2022 Share Napisano 15 Czerwca 2022 Jak na moje to tam raczej klapa jest nierówna, a nie lampy, ale może to tylko kwestia zdjęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Juffre Napisano 17 Czerwca 2022 Share Napisano 17 Czerwca 2022 Może maskolem udałoby się zamaskować to światło cofania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartas89 Napisano 17 Czerwca 2022 Share Napisano 17 Czerwca 2022 Cholercia, nie do swojego wątku wrzuciłem post Mogę prosić admina o przeniesienie mojego ostatniego posta do mojego wątku? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi