Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Oto jeden z moich ostatnich ulepków. Gaz AA, Zvezda, skala 1/35. model z odzysku (dzięki Przemo!) więc sobie troche pozwoliłem poszaleć z odpryskami no i takie cuś wyszło. Nic specjalnego ale jest

pict2279pv6.jpg

pict2277qy8.jpg

pict2276mv6.jpg

pict2274zz8.jpg

pict2273yl6.jpg

pict2290at6.jpg

pict2275ad2.jpg

pict2273gr4.jpg

pict2290ex7.jpg

pict2281lr1.jpg

Napisano

Ładny, owszem, ale o co chodzi z tymi połówkami szyby w drzwiach?

Bo reflektory zostały rozumiem trafione faszystowską serią...

Napisano

"Letko" model fajny, koła troszke mało urozmaicone.

Napisano
Polecam bo model całkiem dokładny i raczej bezproblemowy.

Po Zisie z SDSa to taka Zwezda jak tamka pewnie sie skladac mi bedzie

wiec pewnie se kiedys sprawie.

Napisano
Ładny, owszem, ale o co chodzi z tymi połówkami szyby w drzwiach?

Model z odzysku - i szyby to jedna z rzeczy, które mnóstwo nerwów mi napsuły - całe za nic nie pasowały, więc już zrezygnowałem i dałem połówki - reszta, powiedzmy, że odpadła

Napisano

Bardzo fajne wykonanie. Mam ten model w stanie nietkniętym i właśnie, w mojej głowie, wykotłował pewien niecny plan, na jego przeróbkę...

Napisano

Model świetny ale co do sklejajności zestawu to mam zastrzeżenia taki samosklejalny to nie jest trzeba się trochę nagłówkować przy kabinie.

Napisano

Czy ja wiem? Tyle co trzeba uważać żeby równo wkleić wszystko, więc trzeba przymierzać cały czas cześci, które mamy przykleić później. Natomiast wymiarowo wszystko pasuje. W moim wypadku szpara między tyłem kabiny a drzwiami jest ciut za duża bo kabina była rozklejna, cięta i szlifowana, w orginale jest okej, wystarczy uważać przy klejeniu :-)