Kamil K. Napisano 19 Czerwca 2008 Share Napisano 19 Czerwca 2008 Oto jeden z moich ostatnich ulepków. Gaz AA, Zvezda, skala 1/35. model z odzysku (dzięki Przemo!) więc sobie troche pozwoliłem poszaleć z odpryskami no i takie cuś wyszło. Nic specjalnego ale jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thomson9 Napisano 19 Czerwca 2008 Share Napisano 19 Czerwca 2008 No no bardzo ładny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
subgrafik Napisano 19 Czerwca 2008 Share Napisano 19 Czerwca 2008 Daje rade! Muszę sobie takiego sprawić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamil K. Napisano 19 Czerwca 2008 Autor Share Napisano 19 Czerwca 2008 Dziękuję Polecam bo model całkiem dokładny i raczej bezproblemowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rzelu Napisano 19 Czerwca 2008 Share Napisano 19 Czerwca 2008 Ładny, owszem, ale o co chodzi z tymi połówkami szyby w drzwiach? Bo reflektory zostały rozumiem trafione faszystowską serią... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 19 Czerwca 2008 Share Napisano 19 Czerwca 2008 "Letko" model fajny, koła troszke mało urozmaicone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
subgrafik Napisano 19 Czerwca 2008 Share Napisano 19 Czerwca 2008 Polecam bo model całkiem dokładny i raczej bezproblemowy. Po Zisie z SDSa to taka Zwezda jak tamka pewnie sie skladac mi bedzie wiec pewnie se kiedys sprawie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamil K. Napisano 19 Czerwca 2008 Autor Share Napisano 19 Czerwca 2008 Ładny, owszem, ale o co chodzi z tymi połówkami szyby w drzwiach? Model z odzysku - i szyby to jedna z rzeczy, które mnóstwo nerwów mi napsuły - całe za nic nie pasowały, więc już zrezygnowałem i dałem połówki - reszta, powiedzmy, że odpadła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
subgrafik Napisano 19 Czerwca 2008 Share Napisano 19 Czerwca 2008 3ba było z przezroczystego plastyku dorobić ... to i nawet by bardziej akuratne były. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JŚ Napisano 19 Czerwca 2008 Share Napisano 19 Czerwca 2008 Bardzo fajne wykonanie. Mam ten model w stanie nietkniętym i właśnie, w mojej głowie, wykotłował pewien niecny plan, na jego przeróbkę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imek46 Napisano 19 Czerwca 2008 Share Napisano 19 Czerwca 2008 Mi również się bardzo bardzo podoba, tylko, że ja bym jeszcze trochę gratów na pakę wrzucił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dweler Napisano 20 Czerwca 2008 Share Napisano 20 Czerwca 2008 spoko,bardzo fajne malowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomaszDudek Napisano 20 Czerwca 2008 Share Napisano 20 Czerwca 2008 Model świetny ale co do sklejajności zestawu to mam zastrzeżenia taki samosklejalny to nie jest trzeba się trochę nagłówkować przy kabinie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamil K. Napisano 20 Czerwca 2008 Autor Share Napisano 20 Czerwca 2008 Czy ja wiem? Tyle co trzeba uważać żeby równo wkleić wszystko, więc trzeba przymierzać cały czas cześci, które mamy przykleić później. Natomiast wymiarowo wszystko pasuje. W moim wypadku szpara między tyłem kabiny a drzwiami jest ciut za duża bo kabina była rozklejna, cięta i szlifowana, w orginale jest okej, wystarczy uważać przy klejeniu :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzer Napisano 23 Czerwca 2008 Share Napisano 23 Czerwca 2008 Przekapitalny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MrBat Napisano 23 Czerwca 2008 Share Napisano 23 Czerwca 2008 Podłoga paki to li tylko pigmenty? Bo wygląda kapitalnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamil K. Napisano 23 Czerwca 2008 Autor Share Napisano 23 Czerwca 2008 Przed nakładaniem pasteli był jeszcze mocny wash z czarnej pactry. Kolory dobierane na czuja, więc trzeba poeksperymentować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi