Moses Napisano 7 Lutego 2022 Share Napisano 7 Lutego 2022 Nie wiem czemu ale uwielbiam ten mały samolocik. Jak tylko Avimodel wypuścił zestaw, musiałem go mieć. Pospieszyłem się i kupiłem pierwszy zestaw, po czym Avimodel ,wydał zestaw z malowaniem USMC. Tak więc musiałem sztukowac kalki. Napis Marines to litery Techmodu, cyferki dosztukowane że ścinek. Ogólnie model się sklejalo przyjemnie, coś jednak zadziało się nie tak przy oszklenia. Cessna OE-1 Birddog VMO-6, Phu-Bai 1968 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pmroczko Napisano 8 Lutego 2022 Share Napisano 8 Lutego 2022 Cześć! Wygląda dobrze - gratulacje! Pozdrawiam i życzę miłego dnia Paweł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 9 Lutego 2022 Share Napisano 9 Lutego 2022 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamo722 Napisano 9 Lutego 2022 Share Napisano 9 Lutego 2022 (edytowane) Tak z ciekawości czy nie powinny być jeszcze gwiazdy Edytowane 9 Lutego 2022 przez Adamo722 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moses Napisano 9 Lutego 2022 Autor Share Napisano 9 Lutego 2022 Nie, nie miały żadnych oznaczeń prócz brancha i numeru maszyny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 16 Lutego 2022 Share Napisano 16 Lutego 2022 Wywołany do tablicy i postawiony do pionu będę pisał Nie jest źle. Trochę mnie ta zieleń na dole płatów kłuje bo jakaś taka jednolita na fotce. Aczkolwiek domniemam że jest zrobiona tak samo jak na kadłubie czyli fajnie. Podoba mi się za to brudzenie - kurz jako żywy z Wietnamu . Trochę mi brakuje oznaczeń - dodały by urozmaicenia tym dużym powierzchniom. Ps A czemu nie pomarańczowa ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moses Napisano 16 Lutego 2022 Autor Share Napisano 16 Lutego 2022 Marinsiaki nie latali na pomarańczach. Byłby kolorowszy jakbym się nie pospieszył i nie polecial do sklepu po pierwszy zestaw, tylko chwilę poczekał, oczekując na wydanie z Marinsiakowym malowaniem, co producent uczynił. Ale wyszło jak wyszło trza było kombinować jakos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 16 Lutego 2022 Share Napisano 16 Lutego 2022 Teraz, Moses napisał: Marinsiaki nie latali na pomarańczach Się domyślam. Ale czasami możesz chyba wyjść ze swojej strefy komfortu i pójść w tan z Armią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 16 Lutego 2022 Share Napisano 16 Lutego 2022 1 minutę temu, Moses napisał: Ale wyszło jak wyszło trza było kombinować jakos Wyszło dobrze, tym bardziej że ptaszek rzadki na forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moses Napisano 16 Lutego 2022 Autor Share Napisano 16 Lutego 2022 3 minuty temu, abtb napisał: Się domyślam. Ale czasami możesz chyba wyjść ze swojej strefy komfortu i pójść w tan z Armią A w życiu. Armia to mięczaki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 16 Lutego 2022 Share Napisano 16 Lutego 2022 4 minuty temu, Moses napisał: Armia to mięczaki. Ale ja nie każę ci się zapisywać do Armii Tylko zrób model w ich malowaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moses Napisano 17 Lutego 2022 Autor Share Napisano 17 Lutego 2022 Za dużo pudel w magazynku, a nie robimy się młodsi ale może coś tam kiedyś. Zobaczymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi