mic43 Napisano 5 Grudnia 2022 Autor Share Napisano 5 Grudnia 2022 4 godziny temu, patrykd napisał: To z prawej górnej strony identyczne jak na moim shermanie. Przyjmę to za komplement Widziałem Twoje, aczkolwiek nie wzorowałem się, chyba, że podświadomie:) 3 godziny temu, Lipstein napisał: Kanister z paskiem i resztę betów zostaw, pozostałe kanistry są współczesne, na wodę bodajże. Kurde, tyle pracy na marne? Macie jakieś pomysły jak to rozmieścić na czołgu? Zasobniki na amunicje zmieszczą sie w pojemniku z boku wieży, a co z resztą? W sumie pojazd będzie miał otwarte klapy silnika, wiec raczej na postoju. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipstein Napisano 5 Grudnia 2022 Share Napisano 5 Grudnia 2022 W dniu 4.10.2022 o 19:11, mic43 napisał: akrylowa tekstura do dioram Jakiej firmy? Syf na czołgu wyszedł Ci o niebo lepiej, niż na moim Pershingu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mic43 Napisano 8 Grudnia 2022 Autor Share Napisano 8 Grudnia 2022 W dniu 5.12.2022 o 15:55, Lipstein napisał: Jakiej firmy? Syf na czołgu wyszedł Ci o niebo lepiej, niż na moim Pershingu... Ammo MIG Myślałem o takim ułożeniu: Te śpiwory powinno się jakoś przymocować do kadłuba? Macie jakiś pomysł? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipstein Napisano 8 Grudnia 2022 Share Napisano 8 Grudnia 2022 Nic nie rób, bo to nie będzie dobrze wyglądać... kilka klap otwartych a pomiędzy nimi materac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mic43 Napisano 8 Grudnia 2022 Autor Share Napisano 8 Grudnia 2022 27 minut temu, Lipstein napisał: Nic nie rób, bo to nie będzie dobrze wyglądać... kilka klap otwartych a pomiędzy nimi materac? W jakim sensie nic nie rób? Sugerujesz wyrzucić te materace? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipstein Napisano 12 Grudnia 2022 Share Napisano 12 Grudnia 2022 Przyczep je np. do wieży. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mic43 Napisano 16 Grudnia 2022 Autor Share Napisano 16 Grudnia 2022 Czemu akurat do wieży? Nie wiem czy one by się same trzymały, czy nie powinno się dorobić jakiejś liny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mic43 Napisano 19 Grudnia 2022 Autor Share Napisano 19 Grudnia 2022 Help. Nikt nic nie podpowie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Evildead Napisano 19 Grudnia 2022 Share Napisano 19 Grudnia 2022 3 minuty temu, mic43 napisał: Help. Nikt nic nie podpowie? Przyczep do wieży na linki, przecież to oczywiste że to będzie lepiej wszystko wyglądało, zresztą na zdjęciach widać mniej więcej jak były przyczepiane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mic43 Napisano 19 Grudnia 2022 Autor Share Napisano 19 Grudnia 2022 No na kadłubie też były. Ale na wieży na dachu czy z boku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Evildead Napisano 19 Grudnia 2022 Share Napisano 19 Grudnia 2022 Ja bym dał z boku wieży. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MayonesEXG7 Napisano 24 Grudnia 2022 Share Napisano 24 Grudnia 2022 (edytowane) Fajna diora Edytowane 24 Grudnia 2022 przez MayonesEXG7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Evildead Napisano 24 Grudnia 2022 Share Napisano 24 Grudnia 2022 1 godzinę temu, bulik58 napisał: No i autor niech tak robi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipstein Napisano 27 Grudnia 2022 Share Napisano 27 Grudnia 2022 W dniu 24.12.2022 o 12:08, bulik58 napisał: Ja bym dał z boku wieży. Ja też. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mic43 Napisano 19 Stycznia 2023 Autor Share Napisano 19 Stycznia 2023 Zapraszam do galerii: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Endrju Napisano 20 Stycznia 2023 Share Napisano 20 Stycznia 2023 Gratulacje. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi