matejson Napisano 19 Lutego 2022 Share Napisano 19 Lutego 2022 Cześć, Skończyłem na dniach. Model to Airfix waloryzowany zestawem elementów fototrawionych Hauler-Brengun oraz żywicznym zestawem kół od Modell Trans. Beczki to mój wydruk 3D. No i palma wykonana samodzielnie. Skala 1/72 17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Evildead Napisano 19 Lutego 2022 Share Napisano 19 Lutego 2022 Liście palmy z czego zrobiłeś ? Z piór ? realistycznie wyglądają, model też fajny 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
matejson Napisano 19 Lutego 2022 Autor Share Napisano 19 Lutego 2022 43 minuty temu, Evildead napisał: Liście palmy z czego zrobiłeś ? Z piór ? realistycznie wyglądają, model też fajny Tak, z piór 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mandrivecs Napisano 19 Lutego 2022 Share Napisano 19 Lutego 2022 Świetna praca, temat rewelacyjny - pojazd bardzo rzadko spotykany na forach. Masz szkolne 6…! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrkur Napisano 19 Lutego 2022 Share Napisano 19 Lutego 2022 Jak patrzę na ten samochód,to kojarzy mi się od razu "Baza ludzi umarłych"..a tak w ogóle to 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szupryt Napisano 19 Lutego 2022 Share Napisano 19 Lutego 2022 Świetny model, a i fotki też niekiepskie! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
orzechu500 Napisano 19 Lutego 2022 Share Napisano 19 Lutego 2022 Fajny klimat ! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pmroczko Napisano 19 Lutego 2022 Share Napisano 19 Lutego 2022 Ale śliczny! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan_Cerny Napisano 20 Lutego 2022 Share Napisano 20 Lutego 2022 16 godzin temu, piotrkur napisał: Jak patrzę na ten samochód,to kojarzy mi się od razu "Baza ludzi umarłych".. Pamiętam ten film jak przez mgłę, tam występował taki wóz? Matejson, genialny model i podstawka. Ta palma, te rozrzucone orzechy i ten bieluśki piasek z marszu robią klimat tropikalnej wyspy skąpanej w słońcu. Cudo! Mimo tak nikczemnej skali to ta ciężarówka jest chyba spora? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szupryt Napisano 20 Lutego 2022 Share Napisano 20 Lutego 2022 Godzinę temu, Pan_Cerny napisał: Pamiętam ten film jak przez mgłę, tam występował taki wóz? Cuś bardzo podobnego: https://www.imcdb.org/v153752.html 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
matejson Napisano 20 Lutego 2022 Autor Share Napisano 20 Lutego 2022 2 godziny temu, Pan_Cerny napisał: Pamiętam ten film jak przez mgłę, tam występował taki wóz? Matejson, genialny model i podstawka. Ta palma, te rozrzucone orzechy i ten bieluśki piasek z marszu robią klimat tropikalnej wyspy skąpanej w słońcu. Cudo! Mimo tak nikczemnej skali to ta ciężarówka jest chyba spora? No tym razem tylko figurkę odpuściłem. Model spory, bo 17cm długości.... A co do filmu też kojarzę, bardzo podobały mi się tam wszystkie pojazdy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi