matejson Posted February 19, 2022 Share Posted February 19, 2022 Cześć, Skończyłem na dniach. Model to Airfix waloryzowany zestawem elementów fototrawionych Hauler-Brengun oraz żywicznym zestawem kół od Modell Trans. Beczki to mój wydruk 3D. No i palma wykonana samodzielnie. Skala 1/72 17 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Evildead Posted February 19, 2022 Share Posted February 19, 2022 Liście palmy z czego zrobiłeś ? Z piór ? realistycznie wyglądają, model też fajny 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
matejson Posted February 19, 2022 Author Share Posted February 19, 2022 43 minuty temu, Evildead napisał: Liście palmy z czego zrobiłeś ? Z piór ? realistycznie wyglądają, model też fajny Tak, z piór 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mandrivecs Posted February 19, 2022 Share Posted February 19, 2022 Świetna praca, temat rewelacyjny - pojazd bardzo rzadko spotykany na forach. Masz szkolne 6…! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
piotrkur Posted February 19, 2022 Share Posted February 19, 2022 Jak patrzę na ten samochód,to kojarzy mi się od razu "Baza ludzi umarłych"..a tak w ogóle to 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szupryt Posted February 19, 2022 Share Posted February 19, 2022 Świetny model, a i fotki też niekiepskie! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
orzechu500 Posted February 19, 2022 Share Posted February 19, 2022 Fajny klimat ! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pmroczko Posted February 19, 2022 Share Posted February 19, 2022 Ale śliczny! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pan_Cerny Posted February 20, 2022 Share Posted February 20, 2022 16 godzin temu, piotrkur napisał: Jak patrzę na ten samochód,to kojarzy mi się od razu "Baza ludzi umarłych".. Pamiętam ten film jak przez mgłę, tam występował taki wóz? Matejson, genialny model i podstawka. Ta palma, te rozrzucone orzechy i ten bieluśki piasek z marszu robią klimat tropikalnej wyspy skąpanej w słońcu. Cudo! Mimo tak nikczemnej skali to ta ciężarówka jest chyba spora? 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szupryt Posted February 20, 2022 Share Posted February 20, 2022 Godzinę temu, Pan_Cerny napisał: Pamiętam ten film jak przez mgłę, tam występował taki wóz? Cuś bardzo podobnego: https://www.imcdb.org/v153752.html 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
matejson Posted February 20, 2022 Author Share Posted February 20, 2022 2 godziny temu, Pan_Cerny napisał: Pamiętam ten film jak przez mgłę, tam występował taki wóz? Matejson, genialny model i podstawka. Ta palma, te rozrzucone orzechy i ten bieluśki piasek z marszu robią klimat tropikalnej wyspy skąpanej w słońcu. Cudo! Mimo tak nikczemnej skali to ta ciężarówka jest chyba spora? No tym razem tylko figurkę odpuściłem. Model spory, bo 17cm długości.... A co do filmu też kojarzę, bardzo podobały mi się tam wszystkie pojazdy. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts