matejson Napisano 19 Lutego 2022 Napisano 19 Lutego 2022 Cześć, Skończyłem na dniach. Model to Airfix waloryzowany zestawem elementów fototrawionych Hauler-Brengun oraz żywicznym zestawem kół od Modell Trans. Beczki to mój wydruk 3D. No i palma wykonana samodzielnie. Skala 1/72 17 Cytuj
Evildead Napisano 19 Lutego 2022 Napisano 19 Lutego 2022 Liście palmy z czego zrobiłeś ? Z piór ? realistycznie wyglądają, model też fajny 1 Cytuj
matejson Napisano 19 Lutego 2022 Autor Napisano 19 Lutego 2022 43 minuty temu, Evildead napisał: Liście palmy z czego zrobiłeś ? Z piór ? realistycznie wyglądają, model też fajny Tak, z piór 1 Cytuj
mandrivecs Napisano 19 Lutego 2022 Napisano 19 Lutego 2022 Świetna praca, temat rewelacyjny - pojazd bardzo rzadko spotykany na forach. Masz szkolne 6…! 1 Cytuj
piotrkur Napisano 19 Lutego 2022 Napisano 19 Lutego 2022 Jak patrzę na ten samochód,to kojarzy mi się od razu "Baza ludzi umarłych"..a tak w ogóle to 1 Cytuj
Szupryt Napisano 19 Lutego 2022 Napisano 19 Lutego 2022 Świetny model, a i fotki też niekiepskie! 1 Cytuj
Pan_Cerny Napisano 20 Lutego 2022 Napisano 20 Lutego 2022 16 godzin temu, piotrkur napisał: Jak patrzę na ten samochód,to kojarzy mi się od razu "Baza ludzi umarłych".. Pamiętam ten film jak przez mgłę, tam występował taki wóz? Matejson, genialny model i podstawka. Ta palma, te rozrzucone orzechy i ten bieluśki piasek z marszu robią klimat tropikalnej wyspy skąpanej w słońcu. Cudo! Mimo tak nikczemnej skali to ta ciężarówka jest chyba spora? 1 Cytuj
Szupryt Napisano 20 Lutego 2022 Napisano 20 Lutego 2022 Godzinę temu, Pan_Cerny napisał: Pamiętam ten film jak przez mgłę, tam występował taki wóz? Cuś bardzo podobnego: https://www.imcdb.org/v153752.html 2 Cytuj
matejson Napisano 20 Lutego 2022 Autor Napisano 20 Lutego 2022 2 godziny temu, Pan_Cerny napisał: Pamiętam ten film jak przez mgłę, tam występował taki wóz? Matejson, genialny model i podstawka. Ta palma, te rozrzucone orzechy i ten bieluśki piasek z marszu robią klimat tropikalnej wyspy skąpanej w słońcu. Cudo! Mimo tak nikczemnej skali to ta ciężarówka jest chyba spora? No tym razem tylko figurkę odpuściłem. Model spory, bo 17cm długości.... A co do filmu też kojarzę, bardzo podobały mi się tam wszystkie pojazdy. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi