jmx62 Napisano 27 Lutego 2022 Autor Share Napisano 27 Lutego 2022 E tam, nie wyszło! Każda próba podpowiedzi/pomocy jest dobra oczywiscie jezeli coś wnosi pozytywnego. Coś czuję że mój miniprojekt z naszymi śmiglakami nie wypali. Za dużo kombinowania a mi już tak się nie chce. Chyba po prostu "strzelę" kilka na półkę i już. Nie znaczy to jednak końca tego tematu. Możemy wszyscy dalej go ciągnąć, może ktoś inny skorzysta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 27 Lutego 2022 Share Napisano 27 Lutego 2022 5 minut temu, jmx62 napisał: Coś czuję że mój miniprojekt z naszymi śmiglakami nie wypali. Za dużo kombinowania No to ja ostatni raz się wypowiem, bo chyba dotychczasowe wpisy gdzieś umknęły... Mi-1/Sm-1, Mi-2, Mi-4, Mi-8, Sm-2, SW-4 te można robić prosto z pudła, bez kombinowania... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kolekcjoner WP Napisano 27 Lutego 2022 Share Napisano 27 Lutego 2022 No i namówili na polskie śmigłowce. W składziku mam Mi-17 w przepaku kitbazar.cz, oraz PZL W-3T z Mirage hobby. Zamierzam również kupić Mi-24D z Kovozavody. I tu moje pytanie. Jakiej farby używacie do standardowego zielonego kamuflażu obecnie używanego, oraz do pomalowania oszklenia Mi-24 w ten ciemniejszy zielony? I drugie pytanie. Jakie farbki do W-3 w tym malowaniu: Chociaż bardziej podoba mi się w całym zielonym malowaniu, ale do tego będę musiał zdobyć czarne cyfry 0419. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtu204 Napisano 27 Lutego 2022 Share Napisano 27 Lutego 2022 Do 0417 masz gotowe kalkomanie https://www.mojehobby.pl/products/Sokol-PZL-W-3RL-0417.html 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wymysl Napisano 1 Marca 2022 Share Napisano 1 Marca 2022 W dniu 27.02.2022 o 17:31, Kolekcjoner WP napisał: drugie pytanie. Jakie farbki do W-3 w tym malowaniu: https://www.mojehobby.pl/products/HTK-AS116-Polish-AF-Army-Helicopters-Paint-Set.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kolekcjoner WP Napisano 3 Marca 2022 Share Napisano 3 Marca 2022 Czy Tamiya XF-58 nada się do polskiego Mi-24? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamsky Napisano 3 Marca 2022 Share Napisano 3 Marca 2022 W dniu 27.02.2022 o 14:12, jmx62 napisał: E tam, nie wyszło! Każda próba podpowiedzi/pomocy jest dobra oczywiscie jezeli coś wnosi pozytywnego. Coś czuję że mój miniprojekt z naszymi śmiglakami nie wypali. Za dużo kombinowania a mi już tak się nie chce. Chyba po prostu "strzelę" kilka na półkę i już. Nie znaczy to jednak końca tego tematu. Możemy wszyscy dalej go ciągnąć, może ktoś inny skorzysta. Tak na szybko: w 72 Mi-17 Zvezda i KP - zrobisz Mi-17T 601-605 Mi-24 Zvezda - tylko wersja W W-3 AJM/Mirage wszystkie w wersji T Mi-2 Intech MC HB, w zasadzie każdego Mi-8 Zveda .HB- każdy w wersji T Sw-4 - trudno dostępny jeśli cos więcej potrzebujesz szczegółów pisz na pw to co podałem nie wymaga modyfikacja w zasadzie z pudła 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PrzemekW Napisano 4 Marca 2022 Share Napisano 4 Marca 2022 23 godziny temu, Adamsky napisał: Tak na szybko: w 72 Mi-17 Zvezda i KP - zrobisz Mi-17T 601-605 Mi-24 Zvezda - tylko wersja W W-3 AJM/Mirage wszystkie w wersji T Mi-2 Intech MC HB, w zasadzie każdego Mi-8 Zveda .HB- każdy w wersji T Sw-4 - trudno dostępny jeśli cos więcej potrzebujesz szczegółów pisz na pw to co podałem nie wymaga modyfikacja w zasadzie z pudła To jeszcze naszych Black Hawk'ów brakuje. Co w tym temacie byłoby najlepsze? Pozdrawiam, Przemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi