Mates Napisano 25 Lutego 2022 Share Napisano 25 Lutego 2022 Galeria końcowa mojego Drakena. Model został wykonany na bazie zestawu Hasegawy, ale udało mi się do tego zdobyć części charakterystyczne dla austriackiego Drakena z zestawu limitowanego Eduarda. Przede wszystkim jakieś drobne elementy, ale też kalkomanię, która okazała się niezbędna dla tego malowania. O samym zestawie nie ma się za wiele co rozpisywać, ponieważ jest znany i właściwie w skali 1:48 nie ma w ogóle konkurencji. Świetne spasowanie, brak jakichś problemów w trakcie budowy. Model malowany farbami Tamiya, Gunze, AK Xtreme metal. Detale pędzlem farbami Vallejo i Model master. Brudzenie przy użyciu farb olejnych dla artystów. Zapraszam do galerii. 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rymulus Napisano 26 Lutego 2022 Share Napisano 26 Lutego 2022 Elegancki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 26 Lutego 2022 Share Napisano 26 Lutego 2022 Bardzo ładny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Staryfajter1954 Napisano 3 Marca 2022 Share Napisano 3 Marca 2022 Fajniutki Smok! Mam go tez w 48 Hasegawy ale data jego zbudowania nieznana :). Podoba mi się :). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xatrix_pl Napisano 4 Marca 2022 Share Napisano 4 Marca 2022 Czysto i schludnie, bardzo mi się podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi