BRAVO112 Napisano 4 Grudnia 2022 Share Napisano 4 Grudnia 2022 moze to tylko wina zdjec, ale mysle, ze powinienes troche " zgasic " trawe 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomekk Napisano 4 Grudnia 2022 Autor Share Napisano 4 Grudnia 2022 (edytowane) Tak się zastanawiam. Na pewno będą poprawki. Edytowane 4 Grudnia 2022 przez tomekk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
myszaty Napisano 4 Grudnia 2022 Share Napisano 4 Grudnia 2022 Na zdjęciu bardziej ,,dywanowa" pewnie sporo koniczyny i innego zielska. Dlatego taka ,,płaska". Zdjęcie może być późnowiosenne - wczesnoletnie to zieleń soczysta. Dioramka : te ,, suche wiechcie" trochę się gryzą...zieleń gdyby była ciut jaśniejsza - ale to może być kwestia zdjęcia... jest bardzo dobrze! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomekk Napisano 4 Grudnia 2022 Autor Share Napisano 4 Grudnia 2022 Te wiechcie to albo wyrzucę, albo dorobię liście. Temat trzeba przespać. A z tym brudem to może być ? Wydaje mi się że mało widać zielone glony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BRAVO112 Napisano 5 Grudnia 2022 Share Napisano 5 Grudnia 2022 Kolor trawy chyba jednak OK, jak pokazuje powyzsze zdjecie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 5 Grudnia 2022 Share Napisano 5 Grudnia 2022 14 godzin temu, tomekk napisał: A z tym brudem to może być ? Wydaje mi się że mało widać zielone glony. Za mało Ja bym sugerował by samolot bardziej "zapuścić" glonami, a kolor trawy nieco zgasić. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomekk Napisano 10 Grudnia 2022 Autor Share Napisano 10 Grudnia 2022 Trawa skorygowana Humbrolami, teraz jestem zadowolony. Dodałem glonów. Poprawiłem klapy podwozia. Ogólnie bardzo mi pasuje. Zostało mi jeszcze ramka podstawki do skończenia i łańcuch ogrodzenia na słupkach. 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BRAVO112 Napisano 10 Grudnia 2022 Share Napisano 10 Grudnia 2022 i jeszcze przykrycie ze szkla 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vieh_san Napisano 10 Grudnia 2022 Share Napisano 10 Grudnia 2022 Teraz jak dla mnie, trawa gites 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 10 Grudnia 2022 Share Napisano 10 Grudnia 2022 2 godziny temu, tomekk napisał: teraz jestem zadowolony O! I można... można! Składaj w całość. Przypadkiem natknąłem się na taka fotkę. Zużycie podoba mi się bardzo: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
myszaty Napisano 10 Grudnia 2022 Share Napisano 10 Grudnia 2022 Godzinę temu, Grzes napisał: Zużycie podoba mi się bardzo: O żesz ale barock... @tomekk Jest super! Jak dla mnie kandydat na conajmniej kilka wyróżnień! Jest świetny model i co rzadsze - kontekst. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 10 Grudnia 2022 Share Napisano 10 Grudnia 2022 Pomysł i wykonanie świetne, podoba się . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BRAVO112 Napisano 10 Grudnia 2022 Share Napisano 10 Grudnia 2022 6 godzin temu, Grzes napisał: Zużycie podoba mi się bardzo: a ja bym ich jednak pogonil do roboty... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomekk Napisano 10 Grudnia 2022 Autor Share Napisano 10 Grudnia 2022 To ja może myjkę jednak wyciągnę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leszek.Sz. Napisano 10 Grudnia 2022 Share Napisano 10 Grudnia 2022 Fajnie to wszystko wychodzi, z MM robiłem kiedyś. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomekk Napisano 11 Grudnia 2022 Autor Share Napisano 11 Grudnia 2022 Warsztat ukończony, zapraszam do galerii : https://modelwork.pl/topic/49630-jak-23-flora-172-hobby-special/ 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi