jachud3 Napisano 12 Marca 2023 Napisano 12 Marca 2023 Nawet w rękawiczce zawsze mam ten opór ale co, trzeba się będzie kiedyś przemóc i spróbować. Dzięki 1 Cytuj
HK1885 Napisano 12 Marca 2023 Napisano 12 Marca 2023 2 minuty temu, jachud3 napisał: Nawet w rękawiczce zawsze mam ten opór ale co, trzeba się będzie kiedyś przemóc i spróbować. Poćwicz dotykanie gdzieś na boku. Potem będzie Ci łatwiej, stracisz swoją nieśmiałość. 1 Cytuj
marek d Napisano 12 Marca 2023 Autor Napisano 12 Marca 2023 19 minut temu, HK1885 napisał: Poćwicz dotykanie gdzieś na boku. Oby to nie był ,, zły dotyk" 1 Cytuj
HK1885 Napisano 12 Marca 2023 Napisano 12 Marca 2023 54 minuty temu, marek d napisał: Oby to nie był ,, zły dotyk" Wtedy straci dłonie. Cytuj
marek d Napisano 12 Marca 2023 Autor Napisano 12 Marca 2023 (edytowane) 53 minuty temu, HK1885 napisał: Wtedy straci dłonie Nie no co Ty, za złe dotknięcie modelu? Raczej nie będzie miał modelu. Edytowane 12 Marca 2023 przez marek d Cytuj
marek d Napisano 22 Marca 2023 Autor Napisano 22 Marca 2023 Ostatnio częściej można spotkać mnie w lesie niż przy modelowaniu. Zabrałem się za maski i czasem coś domaluję. No i tak to powoli pójdzie. 5 Cytuj
jachud3 Napisano 22 Marca 2023 Napisano 22 Marca 2023 Co to za żółte paciaje tam na stateczniku, nosie i pokrywach uzbrojenia? Jakiś dizajnerski priszejding? Cytuj
marek d Napisano 22 Marca 2023 Autor Napisano 22 Marca 2023 Godzinę temu, jachud3 napisał: Jakiś dizajnerski priszejding? Tak, mam zamiar stworzyć odmianę formizmu. Jak zostaje farba w aerografie to trzeba gdzieś zużyć, tylko tyle. 1 Cytuj
marek d Napisano 28 Marca 2023 Autor Napisano 28 Marca 2023 Załamanie pogody równa się powrót do modelu: 1 Cytuj
jachud3 Napisano 28 Marca 2023 Napisano 28 Marca 2023 Burżujstwo, Alcladami malujo... a niby w kraju taka zła ekonomia... Maski czyjego wyrobu? Folia się nie odkleja? Cytuj
marek d Napisano 1 Kwietnia 2023 Autor Napisano 1 Kwietnia 2023 W dniu 28.03.2023 o 17:52, jachud3 napisał: Burżujstwo, Raczej wygodnictwo. Gotowy kolor do znaków. Maski Montex, miało być szybko,łatwo i przyjemnie. Miało być 1 Cytuj
zaruk Napisano 1 Kwietnia 2023 Napisano 1 Kwietnia 2023 Pan Kiki z Mikołajka (Mówiliśmy przez radio) też myślał, że będzie łatwo i przyjemnie. Polecam. 1 Cytuj
jachud3 Napisano 1 Kwietnia 2023 Napisano 1 Kwietnia 2023 Raz jeden korzystałem z Montexu, nigdy więcej Cytuj
marek d Napisano 1 Kwietnia 2023 Autor Napisano 1 Kwietnia 2023 Godzinę temu, jachud3 napisał: Raz jeden korzystałem z Montexu, nigdy więcej Bez przesady, przez wiele lat/ modeli pierwszy raz taki zonk mi się trafił. Czarne na szkiełko służą mi do robienia własnych z taśmy. 2 godziny temu, zaruk napisał: Pan Kiki z Mikołajka (Mówiliśmy przez radio) też myślał Cytuj
zaruk Napisano 1 Kwietnia 2023 Napisano 1 Kwietnia 2023 20 minut temu, marek d napisał: Skojarzenie, zupełnie niepotrzebne, za co przepraszam. W którejś z części Mikołajka, ulubionej lektury mojej i mojej córki, dwaj radiowcy - pan Piotruś i pan Kiki - przychodzą do klasy Mikołajka i są przekonani, że uda im się przeprowadzić wywiad, który będzie nadany przez radio. Są oczywiście w błędzie, a skojarzenie nasunęło się w związku z zamieszczonym zdjęciem. Jeszcze raz przepraszam, obserwuję w milczeniu i z szaconkiem. Cytuj
socjo1 Napisano 1 Kwietnia 2023 Napisano 1 Kwietnia 2023 9 minut temu, zaruk napisał: Skojarzenie, zupełnie niepotrzebne, za co przepraszam. (...) Jeszcze raz przepraszam, obserwuję w milczeniu i z szaconkiem. Panie Judym, nie przesadzaj pan z tem Wersalem, cenię sobie pańskie wtrynty zwiększające współczynnik humanistyczny na warśtacie. Choć oczywiście głos decydujący należy do Gospodarza Wątku. Cytuj
barszczo Napisano 1 Kwietnia 2023 Napisano 1 Kwietnia 2023 43 minuty temu, marek d napisał: Bez przesady, przez wiele lat/ modeli pierwszy raz taki zonk mi się trafił. Czarne na szkiełko służą mi do robienia własnych z taśmy. Popieram w całej rozciągłości, sam używam i nie mam z nimi problemów . Cytuj
zaruk Napisano 1 Kwietnia 2023 Napisano 1 Kwietnia 2023 7 minut temu, socjo1 napisał: Panie Judym, nie przesadzaj pan z tem Wersalem Cóż, Wielki Tydzień za pasem, ekspiacyjny nastrój mnie dopadł. Potęgowany gromami, jakie spadły na mój raczkujący dopiero warsztat. Ciśniętymi nie byle jaką ręką... Cytuj
marek d Napisano 1 Kwietnia 2023 Autor Napisano 1 Kwietnia 2023 26 minut temu, zaruk napisał: W którejś z części Mikołajka, ulubionej lektury mojej i mojej córki Jako że moje dziewczyny już dorosły nie jestem już w tych klimatach. 6 minut temu, zaruk napisał: ekspiacyjny nastrój mnie dopadł. Potęgowany gromami, jakie spadły na mój raczkujący dopiero warsztat. Ciśniętymi nie byle jaką ręką... .. to nie ja. Jestem nie winny. 19 minut temu, socjo1 napisał: głos decydujący należy do Gospodarza Wątku. Jeżeli nie piszą miłośnicy ,,Klanu" to mi nie przeszkadza, przeciwnie cieszę się że ktoś tu zagląda. Cytuj
greatgonzo Napisano 1 Kwietnia 2023 Napisano 1 Kwietnia 2023 5 minut temu, marek d napisał: .. to nie ja. Jestem nie winny. To wiadomo, Twoja ręka jest byle jaka. Cytuj
marek d Napisano 1 Kwietnia 2023 Autor Napisano 1 Kwietnia 2023 Godzinę temu, greatgonzo napisał: Twoja ręka jest byle jaka. No nawet obie, do tego jedna nie kompletna. Cytuj
marek d Napisano 2 Kwietnia 2023 Autor Napisano 2 Kwietnia 2023 Pomalować jedną maską dwa kody; no da się. Tylko trzeba się trochę sprężyć. W sumie kadłub zamalowany. Jest parę miejsc do poprawy, ale to u mnie norma. 5 Cytuj
barszczo Napisano 2 Kwietnia 2023 Napisano 2 Kwietnia 2023 5 minut temu, marek d napisał: Pomalować jedną maską dwa kody; no da się. Tylko trzeba się trochę sprężyć. Najprostsze sposoby są najlepsze. Konik zaczyna wyglądać . Cytuj
marek d Napisano 5 Maja 2023 Autor Napisano 5 Maja 2023 Wydobyć temat z czeluści forum Kameleon; jedna z wariacji na temat, za parę dni może wyglądać inaczej. 3 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi