jachud3 Napisano 12 Marca 2023 Share Napisano 12 Marca 2023 Nawet w rękawiczce zawsze mam ten opór ale co, trzeba się będzie kiedyś przemóc i spróbować. Dzięki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HK1885 Napisano 12 Marca 2023 Share Napisano 12 Marca 2023 2 minuty temu, jachud3 napisał: Nawet w rękawiczce zawsze mam ten opór ale co, trzeba się będzie kiedyś przemóc i spróbować. Poćwicz dotykanie gdzieś na boku. Potem będzie Ci łatwiej, stracisz swoją nieśmiałość. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marek d Napisano 12 Marca 2023 Autor Share Napisano 12 Marca 2023 19 minut temu, HK1885 napisał: Poćwicz dotykanie gdzieś na boku. Oby to nie był ,, zły dotyk" 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HK1885 Napisano 12 Marca 2023 Share Napisano 12 Marca 2023 54 minuty temu, marek d napisał: Oby to nie był ,, zły dotyk" Wtedy straci dłonie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marek d Napisano 12 Marca 2023 Autor Share Napisano 12 Marca 2023 (edytowane) 53 minuty temu, HK1885 napisał: Wtedy straci dłonie Nie no co Ty, za złe dotknięcie modelu? Raczej nie będzie miał modelu. Edytowane 12 Marca 2023 przez marek d Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marek d Napisano 22 Marca 2023 Autor Share Napisano 22 Marca 2023 Ostatnio częściej można spotkać mnie w lesie niż przy modelowaniu. Zabrałem się za maski i czasem coś domaluję. No i tak to powoli pójdzie. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jachud3 Napisano 22 Marca 2023 Share Napisano 22 Marca 2023 Co to za żółte paciaje tam na stateczniku, nosie i pokrywach uzbrojenia? Jakiś dizajnerski priszejding? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marek d Napisano 22 Marca 2023 Autor Share Napisano 22 Marca 2023 Godzinę temu, jachud3 napisał: Jakiś dizajnerski priszejding? Tak, mam zamiar stworzyć odmianę formizmu. Jak zostaje farba w aerografie to trzeba gdzieś zużyć, tylko tyle. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marek d Napisano 28 Marca 2023 Autor Share Napisano 28 Marca 2023 Załamanie pogody równa się powrót do modelu: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jachud3 Napisano 28 Marca 2023 Share Napisano 28 Marca 2023 Burżujstwo, Alcladami malujo... a niby w kraju taka zła ekonomia... Maski czyjego wyrobu? Folia się nie odkleja? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marek d Napisano 1 Kwietnia 2023 Autor Share Napisano 1 Kwietnia 2023 W dniu 28.03.2023 o 17:52, jachud3 napisał: Burżujstwo, Raczej wygodnictwo. Gotowy kolor do znaków. Maski Montex, miało być szybko,łatwo i przyjemnie. Miało być 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaruk Napisano 1 Kwietnia 2023 Share Napisano 1 Kwietnia 2023 Pan Kiki z Mikołajka (Mówiliśmy przez radio) też myślał, że będzie łatwo i przyjemnie. Polecam. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jachud3 Napisano 1 Kwietnia 2023 Share Napisano 1 Kwietnia 2023 Raz jeden korzystałem z Montexu, nigdy więcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marek d Napisano 1 Kwietnia 2023 Autor Share Napisano 1 Kwietnia 2023 Godzinę temu, jachud3 napisał: Raz jeden korzystałem z Montexu, nigdy więcej Bez przesady, przez wiele lat/ modeli pierwszy raz taki zonk mi się trafił. Czarne na szkiełko służą mi do robienia własnych z taśmy. 2 godziny temu, zaruk napisał: Pan Kiki z Mikołajka (Mówiliśmy przez radio) też myślał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaruk Napisano 1 Kwietnia 2023 Share Napisano 1 Kwietnia 2023 20 minut temu, marek d napisał: Skojarzenie, zupełnie niepotrzebne, za co przepraszam. W którejś z części Mikołajka, ulubionej lektury mojej i mojej córki, dwaj radiowcy - pan Piotruś i pan Kiki - przychodzą do klasy Mikołajka i są przekonani, że uda im się przeprowadzić wywiad, który będzie nadany przez radio. Są oczywiście w błędzie, a skojarzenie nasunęło się w związku z zamieszczonym zdjęciem. Jeszcze raz przepraszam, obserwuję w milczeniu i z szaconkiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
socjo1 Napisano 1 Kwietnia 2023 Share Napisano 1 Kwietnia 2023 9 minut temu, zaruk napisał: Skojarzenie, zupełnie niepotrzebne, za co przepraszam. (...) Jeszcze raz przepraszam, obserwuję w milczeniu i z szaconkiem. Panie Judym, nie przesadzaj pan z tem Wersalem, cenię sobie pańskie wtrynty zwiększające współczynnik humanistyczny na warśtacie. Choć oczywiście głos decydujący należy do Gospodarza Wątku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 1 Kwietnia 2023 Share Napisano 1 Kwietnia 2023 43 minuty temu, marek d napisał: Bez przesady, przez wiele lat/ modeli pierwszy raz taki zonk mi się trafił. Czarne na szkiełko służą mi do robienia własnych z taśmy. Popieram w całej rozciągłości, sam używam i nie mam z nimi problemów . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaruk Napisano 1 Kwietnia 2023 Share Napisano 1 Kwietnia 2023 7 minut temu, socjo1 napisał: Panie Judym, nie przesadzaj pan z tem Wersalem Cóż, Wielki Tydzień za pasem, ekspiacyjny nastrój mnie dopadł. Potęgowany gromami, jakie spadły na mój raczkujący dopiero warsztat. Ciśniętymi nie byle jaką ręką... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marek d Napisano 1 Kwietnia 2023 Autor Share Napisano 1 Kwietnia 2023 26 minut temu, zaruk napisał: W którejś z części Mikołajka, ulubionej lektury mojej i mojej córki Jako że moje dziewczyny już dorosły nie jestem już w tych klimatach. 6 minut temu, zaruk napisał: ekspiacyjny nastrój mnie dopadł. Potęgowany gromami, jakie spadły na mój raczkujący dopiero warsztat. Ciśniętymi nie byle jaką ręką... .. to nie ja. Jestem nie winny. 19 minut temu, socjo1 napisał: głos decydujący należy do Gospodarza Wątku. Jeżeli nie piszą miłośnicy ,,Klanu" to mi nie przeszkadza, przeciwnie cieszę się że ktoś tu zagląda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
greatgonzo Napisano 1 Kwietnia 2023 Share Napisano 1 Kwietnia 2023 5 minut temu, marek d napisał: .. to nie ja. Jestem nie winny. To wiadomo, Twoja ręka jest byle jaka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marek d Napisano 1 Kwietnia 2023 Autor Share Napisano 1 Kwietnia 2023 Godzinę temu, greatgonzo napisał: Twoja ręka jest byle jaka. No nawet obie, do tego jedna nie kompletna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marek d Napisano 2 Kwietnia 2023 Autor Share Napisano 2 Kwietnia 2023 Pomalować jedną maską dwa kody; no da się. Tylko trzeba się trochę sprężyć. W sumie kadłub zamalowany. Jest parę miejsc do poprawy, ale to u mnie norma. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 2 Kwietnia 2023 Share Napisano 2 Kwietnia 2023 5 minut temu, marek d napisał: Pomalować jedną maską dwa kody; no da się. Tylko trzeba się trochę sprężyć. Najprostsze sposoby są najlepsze. Konik zaczyna wyglądać . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marek d Napisano 5 Maja 2023 Autor Share Napisano 5 Maja 2023 Wydobyć temat z czeluści forum Kameleon; jedna z wariacji na temat, za parę dni może wyglądać inaczej. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jachud3 Napisano 5 Maja 2023 Share Napisano 5 Maja 2023 Ciapkowane z szablonu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi