mandrivecs Napisano 23 Kwietnia 2022 Share Napisano 23 Kwietnia 2022 Cześć, mam pytanie - gdzie mogę nabyć farbę Bilmodel P111 (Polish sand)? Farba jest do aero? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
giberes Napisano 23 Kwietnia 2022 Share Napisano 23 Kwietnia 2022 W martoli jest na zamówienie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
push-up78 Napisano 23 Kwietnia 2022 Share Napisano 23 Kwietnia 2022 11 minut temu, mandrivecs napisał: Cześć, mam pytanie - gdzie mogę nabyć farbę Bilmodel P111 (Polish sand)? Farba jest do aero? Te farby są do aero cosik ala gunze całkiem przyjemnie maluje z aero a czy jest tu se poszukaj .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertmodelarz Napisano 23 Kwietnia 2022 Share Napisano 23 Kwietnia 2022 12 minut temu, mandrivecs napisał: Cześć, mam pytanie - gdzie mogę nabyć farbę Bilmodel P111 (Polish sand)? Farba jest do aero? Jest do aero jak najbardziej, ale żre plastk. Konieczny jest podkład najlepiej z puszki. Nakładaj cienkie warstwy. Kolory bardzo ładne !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
giberes Napisano 23 Kwietnia 2022 Share Napisano 23 Kwietnia 2022 (edytowane) https://24hobby.pl/pl/p/BILMODEL-111-SAND-Polish-Army-2014-Farba-do-aerografu-20-ml-typ-C/10274 Hm, znowu spóźnienie Edytowane 23 Kwietnia 2022 przez giberes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
giberes Napisano 23 Kwietnia 2022 Share Napisano 23 Kwietnia 2022 (edytowane) . Edytowane 23 Kwietnia 2022 przez giberes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skinn3r Napisano 23 Kwietnia 2022 Share Napisano 23 Kwietnia 2022 24 minuty temu, mandrivecs napisał: Cześć, mam pytanie - gdzie mogę nabyć farbę Bilmodel P111 (Polish sand)? Farba jest do aero? Polecam, bardzo fajnie kryje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jonathan Napisano 25 Kwietnia 2022 Share Napisano 25 Kwietnia 2022 (edytowane) W dniu 23.04.2022 o 22:35, robertmodelarz napisał: Jest do aero jak najbardziej, ale żre plastk. Konieczny jest podkład najlepiej z puszki. Nakładaj cienkie warstwy. Kolory bardzo ładne !!! A ja raczej polecę podkład tego właśnie producenta. 1. większą kontrola natrysku ( bo z aero) 2. trzyma się powierzchni jak teściowa poręczy 3. ma bardzo drobna gradacje Edytowane 25 Kwietnia 2022 przez jonathan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fixer Napisano 25 Kwietnia 2022 Share Napisano 25 Kwietnia 2022 Fakt, podkład Bilmodel jest bardzo dobry. IMHO lepszy od AK czy nawet Alcladów. Szkoda tylko, że cena też jest podobna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi